En betta(n) mere svensk musikk

Nok en delfinale i Sverige og denne gangen med norsk innslag.

Jeg slengerut mine vanlige terningkast.

Melodi 1 – Brolle

Sang 3 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Svenskene kan dette med scenografi, og starter kvelden med en liten Elvis-flørt. Gutten kan synge, men selve låten var vel ikke all verden sånn i lengen, men han kjører full Elvis-pakke da.

Melodi 2 – Loreen

Sang 6 – Fremføring 6 – Kostyme 6

Nå snakker vi godsaker. Småmelankolsk og dramatisk låt og den grep meg med en gang.  Og selv om kjolen så ut som noe en i en garnbutikk kunne tråklet sammen, var den også dritkul. Fantastisk bra.

Melodi 3 – Babsan

Sang 2 – Fremføring 3 – Kostyme 4

Dette er vel i grunn passe oppbrukt i Grand Prix-sammenheng. Og når artisten i tillegg totalt mangler sjarme og det meste blir dette ganske så teit og låten er 100% uoriginal også da.

Melodi 4 – Elisabeth Andreassen

Sang 4 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Litt melankolske undertoner her og og selv om dette kanskje ikke er det beste Bettan har presentert på en MGP-scene er dette absolutt akseptabelt.Trygg og sikker fremføring, men kjedelig kjole da.

Melodi 5 – Sanna Nielsen

Sang 2 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Sanna svikter aldri stemmemessig, men her svikter låten. Dette er intetsigende for å si det mildt og selv en fremragende fremføring kan redde dette makkverket av en låt.

Melodi 6 – The Moniker

Sang 2 – Fremføring 2 – Kostyme 2

Gode gud, dette var rimelig spesielt ja……og falt ikke smak hos meg nei, dette blir bare teit og dumt og passe meningsløs. Kanskje kalle deg ditt vanlige navn neste gang.

Melodi 7 – Anniela

Sang 3 – Fremføring 3 – Kostyme 3

Kunne hatt potensiale, men det var ikke mange watt med partyfaktor her nei. Synger ikke bra så det gjør ikke saken bedre, og kostymemessig så passer det vel ikke så bra med salatbladkostyme….

Melodi 8 – Christian Walz

Sang 2 – Fremføring 2 – Kostyme 3

Søtt smil på karen, men når det blir litt anstrengende stemmemessig, blir det anstrengende å høre på. Låten ender opp i ett intetsigende oppkok av masse rart, ikke bra nei.

Da endte det opp med at jeg likte Loreen best, men jeg har vel mere tro på Sanna Nielsen + kanskje vår egen Bettantil finalen?

De 5 som går videre er uansett: Christian, The Moniker, Brolle, Sanna og Loreen. Yes, yes, yes og Bettan andte helt sist, ufortjent spør du meg. Og den første som går direkte til finalen er Sanna Nielsen, ikke noen stor overraskelse nei. Jeg håper intenst på Loreen til finalen, men det svenske folk bestemmer at Loreen og The Moniker og det igjen betyr at liksom-Elvis Brolle fikk den andre finaleplassen. Sånn lever de der altså.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *