Tar jentene revansj?

For de av dere som husker ett år tilbake i tid, så hadde fjorårets finale 5 mannlige og 3 kvinnelige artister. Og det ble guttas aften da alle fire bidrag som kom til gullfinalen var av det kjønnet.

I år er det grunn til å tro at jentene tar en grusom hevn. I utgangspunktet er styrkeforholdet slik det var i fjor, men denne gang 5 jenteartister og 3 gutteartister. Her kan man kanskje diskutere hvilken kategori The Black Sheeps tilhører, på bildet er de en jenteduo, men de fremstår også som en gruppe med 2 av hvert kjønn. Jeg ser på dem som en jenteduo jeg.

Jeg slår til og tipper at det blir Helene Bøksle, Stella Mwangi, Åste & Rikke + The Black Sheeps som blir ropt opp som deltagere til gullfinalen, og jeg glemmer ikke at Hanne Sørvaag meget vel kan melde seg inn her i denne kampen. Og det betyr at det i år er guttas tur til til å «deppe» i greenroom i den siste delen av programmet i kveld.

Uansett dette blir nok engang en kjempeflott aften og det blir spennende om det norske folk velger favoritten Stella eller om vi kanskje kan få en overraskelse på toppen av seierspallen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *