Hvordan skal dette gå….

Med kun en dag igjen til finalen er det kanskje på tide å se på de enkelte deltagerenes sjanser og mine råd om forbedringspotensiale.

Helene Bøksle

På en måte føles det ufattelig lenge siden hun sang i første delfinale for en drøy måned siden. Hun kan overraske stort hvis det norske folk er i den nasjonalromantiske stemningen på lørdag, hennes eneste forbedringspotensiale må være at hun i enda større grad får frem det trolske ved denne låten.

Sie Gubba

De troner på albumtoppen på VG-lista og fremfører sin sjanger til topp stilkarakterer, men er det nok skaptrøndere i landet? Ser ikke helt hvordan de skal forbedre sin fremføring.

Babel Fish

Vant sin delfinale og må finne seg i ett favorittstempel. Trygg og sikker fremføring sist og forbedringspotensialet er vel at den blir enda litt mere inderlig og troverdig. Men, alt i alt blir vel denn låten litt for stillferdig og drukner litt i resten av bidragene til å dra hjem seieren.

The Lucky Bullets

Disse gutta rocker så det holder og de har bare med å holde trøkket oppe så kan dette nå langt. De er gode eksponenter på at ren og skjær spilleglede og fremføringssjarm kan håve inn poeng.

The BlackSheeps

Til å være så unge er de utrolig profesjonelle på scenen. Noen «klager» på at teksten er litt barnslig, men de fleste poptekster oser vel ikke akkurat av litterær kvalitet. Litt mere trøkk på scenen gjør denne låten enda ett hakk bedre og vinner de er det jo verdens første MGP-dobbel. Junior + senior MGP.

Stella Mwangi

Finalens største favoritt ifølge media og det blir spennende om hun takler dette presset. Jeg er temmelig sikker på at hun gjør det og med litt bedre vokal og enda mere sprudling på scenen som forbedringspunkter kan dette bli en gøy og fargerik aften.

Åste & Rikke

Håper Åste blir bra snart, denne låten er årets positive overraskelse for meg, men nok engang fremragende fremføring får ofte en belønning. Også disse må finne seg i ett favorittstempel da de vant sin delfinale overlegent. Jeg håper de er mere koordinert kostymessig, ikke mye annet å utsette på dem nei.

Hanne Sørvaag

Hanne har fått den nervepirrende jobben å synge sist. Og etter 4 «bråkete» låter vil det være en befrielse å ende finalen med en rolig og vakker låt.  Vær litt mere inderlig på scenen er mitt råd til henne og vips kan dette gå bra.

Jeg er ikke mere revolusjonerende enn jeg tror at Stella vinner imorgen. Men, hvem vet kanskje avstemmingen kan bli litt mere spennende enn vi tror…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *