Skarpeste kniv i skuffen

Internett er en fantastisk oppfinnelse og en av de fine tingene med det er at alle kan være med på debatter. Men, dessverre er det jo noen som bruker denne muligheten til å rakke ned på sine meddebattanter eller rett og slett slenge dritt.  Synd, for jeg tviler på at de fleste av disse som er litt «store i kjeften» hadde turt det samme i en debatt der man fysisk møtte mennesker ansikt til ansikt.

Nok om det, jeg lo likevel godt da signaturen Dompapir skrev følgende om meg etter at jeg ble intervjuet av NRK-nett om hva jeg tror om den store favoritten Stella Mwangi’s sjanser for seier på lørdag:

Nå er vel ikke Morten Thomassen kjent for å være den skarpeste kniven i skuffen, så selv om han er bekymret tar nok det norske folk dette med stor ro. Dette blir omtrent like spennende som da Rybak vant i 2009.

Jeg tåler heldigvis slike kommentarer. Når det gjelder Grand Prix er jeg veldig sjelden skråsikker, har opplevd litt for mange overraskelser for det. Ja selv det at Alexander Rybak skulle vinne den europeiske finalen var jeg vel ikke helt sikker på før noen timer før. Sånn cirka 2 uker etter at resten av Europa ganske så skråsikkert hadde utropt han til vinner.

Så ja, når det gjelder å skråsikkert utrope vinnere så er jeg ikke en av de skarpeste knivene i skuffen.

Men, jeg tror nå at sjansen for at Stella kan ta med seg hjem pokalen så absolutt tilstede, men jeg er som sagt ikke sikker. Siden NRK helt riktig ikke oppgir stemmetallene så kan man jo faktisk ikke være sikker på hvem av de tre vinnerene av delfinalene som faktisk fikk fleste stemmer. For alt vi vet kan faktisk noen enkelte utvalgte på NRK allerede med 99,8% sikkert vite hvem vinneren er. Og jeg blant mange andre håper at det står Stella Mwangi på den lappen.

Men, vinneren er ikke utkåret og inntil det skjer så må vi som er fanklubben for Grand Prix heie like mye på alle. Og det skal vi gjøre på lørdag, og uansett hvem som vinner får hun/han/de 100% støtte i Düsseldorf. Det er jeg 5000% sikker på.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *