Siste Sjansen – avgjørelsen

Etter ett aldri så lite Tore Strømøy-avbrekk så skal vi få vite hvilke av de fire bandene som enda har ett finalesjanse som får MGP-drømmen sin oppfylt. Og dette er ganske så åpent mener nå jeg.

Duell 1 – Use Me mot Sie Gubba

Use Me har helt klart tatt tran, for dette låter da mye bedre. Sie Gubba leverer som nær sagt vanlig, så dette blir en tøff duell. Her er det rett og slett spørsmål om hvem som mobiliserer størst fanskare til å stemme.  Noe sier meg at det blir «age» foran «beauty» og at Sie Gubba dermed må belage seg på Oslo-opphold neste helg. Og det virker som om de vant applausen i salen også.

Duell 2 – The Lucky Bullets mot Susperia

Ingen slår de lykkelige kulene på spilleglede i år vil nå jeg påstå. Men, vil det holde mot rått metal da?. Susperia tapte forrige helg mot sin duellkonkurrent, men jeg tror de er i et skikkelig hevnhumør nå. Og jeg tror de får hevnen sin jeg.

Og nok engang så slås det på stortromma når det gjelder pauseinnslaget. Dette var overveldende bra og ikke rart med to av Norges popstemmer i en aldri så liten sangduell. Og jeg trodde ett øyeblikk at Maria var gravid, men det var bare flere lag med klær. Og ja Anne Rimmen, for ett nummer, dette var toppers.

Så skal det endelig avsløres, første til finalen ble Sie Gubba….som ventet. Og så forventer jeg at neste navn som blir ropt opp er Susperia….og det ble det ikke :-(.

Fillern og men,  Lucky-gutta er hyggelige gutter de.  Da er finale-feltet klart og det blir en spennende finalen neste helg. Da er det rett over til første svenske delfinale.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *