Duell-time

Man må vel ha en liten mening om hvem som går seirende ut av kveldens dueller i Sarpsborg. Det er noen spennende dueller her og jeg håper og tror at det blir noen overraskelser i kveld.

Duell 1

Use Me mot Pernille & Marius

Use Me er den eneste låten som har blitt listet på radio. Der sier mere om de som bestemmer denne listingens heller håpløse musikksmak enn det sier om årets MGP-låter. Men, det gir uansett Use Me favorittstempelet i denne duellen. Use Me forventer jeg oser enda mere sjarme og spilleglede, mens Penille & Marius må få bedre kjemi seg imellom på scenen, samt kostymer som står litt mere til hverandre. Jeg håper på Pernille & Marius, men tror vel at Use Me trekker det lengste strået her.

Duell 2

Sie Gubba mot Mimi Blix.

Sie Gubba har sin andre uke på toppen av VG-lista og det er nok deres sterkeste kort. Mimi Blix får kjøre på med enda mere sjarme og litt mere attitude skal hun ha en sjanse. Nok engang håper jeg på den jeg tror ryker, Mimi Blix, jeg tror vel at Sie Gubba tar denne skalpen.

Hvis det går slik jeg håper skal Pernille & Marius kjempe mot Mimi Blix om den første finalebilletten og da håper jeg at Mimi «Blixer» seg til Oslo Spektrum. Men, det blir vel høyst sansynlig Use Me mot Sie Gubba og da avhenger alt av hvem som tar opp telefonen og stemmer. Jeg ville vel foretrukket Use Me av disse to, men noe sier meg at Sie Gubba tar denne manndomsprøven hjem.

Duell 3

Gatas Parlament mot Lucky Bullets.

Tror dette blir lett match for Lucky Bullets, de har en spilleglede som langt overgår Gatas Parlement som nok engang får sagt p-ordet på TV. Personlig hadde jeg vel håpet på Gatas, men tror vel mest på Lucky Bullets.

Duell 4

Endre mot Susperia.

Susperia imponerte ikke meg slik jeg hadde trodd i Skien, men jeg tror vel likevel fortsatt at det vil holde i massevis mot Endre. Men, stemmekåte ungpiker har masse makt i slike settinger så man vet aldri. Alt i alt tror jeg vel at det blir en hardtslående seier til Susperia her.

Drømmeduellen for andre og siste finalebilletter er Gatas Parlament mot Susperia. Høyst trolig duell er Lucky Bullets mot Susperia. Noe sier meg at uansett motstander så står det Susperia på den lappen Anne Rimmen leser opp på slutten av sendingen i dag.

Så får vi se hvor rett eller feil jeg tar, i kveld starter også de svenske delfinalene så det er en flott kveld i vente for MGP-menigheten.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *