Noor og ned i Skien

Så har man vært på MGP live og det er alltid en opplevelse. Det er en genistrek at man lar forholdsmessig små plasser arangere delfinalene. Alltid stor stemning og full sal. Og i kveld strålte Anne Rimmen i en rålekker kjole så nå er du skikkelig i MGP-mood.

Kveldens låter blir vurdert etter å ha hørt dem live, og lyden var litt tam i Skienshallen, bare så det er sagt.

Låt 1 – Susperia

Sang 5 Fremføring 3 Kostyme 4

Kjempekul låt definitivt, men de virket litt tamme og intetsigende på scenen.Hadde forventet mere tilstedeværelse på scenen, de har holdt på i 12 år og da blir det de presterte i kveld ikke bra nok. I salen fikk vi ikke med oss de tekniske problemene som gjorde at de fikk synge på nytt.

Låt 2 – Noora Noor

Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 5

Fantastisk låt og selv om det tar litt tid før låten kommer igang, så er dette veldig bra når Noora trøkker til. Utrolig sug i denne låten og litt av ett mysterium at denne ikke var blandt de 4 beste i denne delfinalen. Noora fremstår som veldig sjarmerende på scenen og hadde kult kostyme.

Låt 3 – Girl Happy

Sang 4 Fremføring 4 Kostyme 3

Tja hva skal man si, festlig låt definitivt, kanskje en smule repeterende og alt i alt helt grei låt, men fremføringsmessig ble det vel kanskje litt vel grått….

Låt 4 – Grethe Svensen

Sang 5 Fremføring 4 Kostyme 2

Jeg liker denne låten, alltid deilig med en låt med melankolske undertoner. Mener dog at Grethe kunne ha løftet denne låten noen hakk og i denne kveldens selskap ble dette alt i alt litt kjedelig.

Låt 5 -The BlackSheeps

Sang 4 Fremføring 5 Kostyme 4

Jeg klarer ikke å la være å bli forbløffet av den utrolige scenetilstedeværelsen som vokalisten har. Utrolig til å være så ung. Låt og tekstmessig er de vel fortsatt  nærmere Junior-ESC enn «Voksen-ESC». Uansett, ikke overraskende rett til finalen.

Låt 6 – Stella Mwangi

Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 6

Tenk at dette er en norsk sort perle som til nå har vært temmelig uoppdaget. Dette er eksotisk og festlig og med tonnevis av sjarme kan dette nå langt. Og med den hårfrisyren hun hadde fikk man tanker både til Diana Ross og ikke minst Joelle Ursull som deltok for Frankrike i 1990.

Låt 7 – The Lucky Bullets

Sang 4 Fremføring 5 Kostyme 4

Festlig avslutning på årets 21 MGP-låter. Disse gutta leverer på scenen sådet holderog frembringer nok masse minner for den eldre nostalgiske garden. Og ekte spilleglede ble belønnet med plass i siste sjansen.

De fire låtene som gikk videre kan jeg forsåvidt leve med, men jeg synes det er en aldri så liten skandale at Noora Noor ikke kom noen vei i kveld. Vi får håpe hun er en av de to beste femteplassene som får de to siste plassene i Sarpsborg neste helg. Det er vel den låten jeg ønsker allerhelst skal gjøre akkurat det.

Alt i alt, 6 flotte låter har det norske folk stemt til finalen, men det er umulig å si hvem av dem som har størst sjanse for billett til Düsseldorf.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *