Ut mot havet til Florø

Da kom MGP-sirkuset for første gang til Florø og det ser virkelig ut til at Florøværingene har gått mann av huse får å oppleve dette showet live.

Jeg slenger som vanlig terningkastene mine og det gleder meg at Anne Rimmen virker mye mere avslappet enn i første program, så nå er begynnerMGP-nervene saga blott.

Låt 1 – Pernille & Marius

Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 2

Hver for seg to gigantiske sjarmbomber, men med litt dårlig kjemi seg i mellom. De synger veldig godt og dette er en skikkelig gladlåt. Men, det var trist med fargeløse kostymer da.

Låt 2 – Babel Fish

Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 3

Da roet vi helt ned og dette er deilig melankolsk. Akkurat så enkel, grei og liketil en poplåt kan være og mot slutten tar den seg skikkelig opp. Ett glimrende comeback spør dere meg.

Låt 3 – Marika

Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 6

Grand Prix på camping tur og her var det liv. Veldig uvanlig til å være norsk MGP-låt, men jeg synes dette er festlig, selv om det ikke tar 100% av. Og kostymet er toppers!!!!!

Låt 4 – Isabella Leroy

Sang 2 Fremføring 5 Kostyme 1

Sjarmerende jentepoprock. Dette står ikke tilbake fra andre artister i samme sjangre, men jeg er ikke så veldig stor fan av slik musikk. Det blir for kjedelig for meg og det er lov å pynte seg når man er på TV.

Låt 5 – Endre

Sang 5 Fremføring 5 Kostyme 5

Ungdommen sjarmere oss i senk i kveld. Han leverer varene så det holder i massevis og Norge har fått en ny pophelt. Ungdommelige og kule klær skader heller ikke.

Låt 6 – Hanne Sørvaag

Sang 4 Fremføring 5 Kostyme 6

Live-fremføringen er en klar fremgang fra CD-versjonen av låten. Dette var rett og slett en låt til å bli glad av og Hanne har en strålende fremtoning og liker helt klart rosa ja…..

Låt 7 – Mimi Blix

Sang 4 Fremføring 5 Kostyme 6

Det har vel aldri skadet å være kjempepen og kunne synge. Dette er kjempetøft, selv om låten ikke klarer å ta av 100%, men 95% med denne damen holder i massevis og dritkul kjole.

Dette må tidenes mest jevne delfinale. Det blir utrolig spennende hvilke 4 låter som vil gå videre fra denne sendingen. Før, det avsløres tipper jeg på Pernille & Marius og Endre til Siste sjansen og Hanne og Mimi til finalen. Men, noe sier meg at Babel Fish vil blande seg inne i dette utvilsomt. Og min yndling Marika slår hun gjennom? Og selv Isabella som ikke fenger meg, kan hun ikke avskrives.

Flott gjensyn men Alexander Stenerud og Guri Schanke, topp at «gamle» helter får vise seg frem igjen. Men, nå vil vi vite resultatet.

På 4.plass Mimi Blix og til 3.plass Endre. Disse må altså til Sarpsborg om 2 uker. Da skal Oslo-billettene sikres og 2.plassen går til Hanne Sørvaag.

Kjempeflott at hun fikk vist at hun også kan synge og ikke «bare» komponere. Og for første gang på 15 programmer gikk altså sangen med siste startnummer direkte til finalen, men «bare» til Siste Sjansen. Men, der kan jo Mimi ta hevn og komme seg til finalen likevel da.

Og blandt de 4 artistene som står igjen kan vel i grunn alle gå til finalen og den siste konvolutten avslører at låten som kom på 1.plass i andre delfinale er Babel Fish. Gamle helter skinte sterkest i kveld, og noe sier meg at de ikke angrer på dette comebacket.  Da gleder vi oss til neste helg i Skien dere.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *