MGP-Julekalenderen

Julen er jo en tid for tradisjoner og takket være Per Sundnes så får styret i GP-klubben forhåndslytte til neste års MGP-låter. Dette skjer for 4 gang så da kan man vel kalle det en tradisjon. Og selv om denne julekalenderen «bare» har 21 luker så får vi åpne alle sammen samme dag. I seg selv unikt, tror ingen andre GP-klubber får den æren.

Og hva skal man så si uten å avsløre noe. Nok engang er det en veldig stort sprangvidde på låtene.Absolutt noen for enhver smal og her favnes det bredt. Både stilmessig og aldersmessig. I grunn veldig kjekt at nå til dags har de fleste egen telefon og dermed selv kan stemme på sin favoritt. Hadde man hatt bare en fasttelefon slik det var i «gamle» dager, hadde det blitt hard kamp om talatuten.

Og jeg skulle mene at det i år ikke er en helt klar favoritt, slik det i grunn har vært de siste årene. Den enkelte delfinale har også såpass mange gode låter at det er umulig å ha en klar formening om hvilke to låter fra hver delfinalen som går til finalen. Her kan de bli manges favorittlåt som ender sitt MGP-liv i en delfinale. Før om årene har jeg som oftest tippet rett på hvilke to låter som ville gå direkte videre til finalen. Det blir langt tøffere i år. Og de som savner de store kjendisene, vi har fått mange kjempegode låter istede. Ikke noe dårlig bytte.

Med andre ord kan vi se frem til noen spennende delfinaler og jeg gleder meg vilt til å se sceneshowet til de enkelte artistene. Vi fikk noen forhåndshint og jeg sier bare: Gled dere!!!!!!

Til slutt skal det dog sies at av de 21 låtene vi fikk høre er den en som surrer rundt i hodet mitt enda. Så får tiden vise om den surrer seg til Düsseldorf sånn etterhvert.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *