En liten ettertanke

Sånn i ettertid nå man har fått seg en natts søvn så passer det vel med litt ettertanke.

Resultatene fra semifinalene er kjent og det må være utrolig bittert for både Finland og Sverige at de begge 2 kom på den sure 11-plassen i hver sin semifinale. Henholdsvis 3 og 5 poeng «tapte» Finland og Sverige med. Det må bemerkes at Sverige fikk 12 fra Norge så de kan ikke klage på oss ihvertfall.

Årets taper ble det landet GP-klubben hadde som sin seierherre på vårt vårtreff Sveits. To usle poeng var gevinsten for dem i år.

Og hva så med finalen?. Er vel litt skuffet over en 20-plass, men har sett på fremføringen i ettertid og spesielt i begynnelsen så leverer Didrik ikke varene. Han tok seg opp så det holdt mot slutten da. Og en veldig stilfull fremføring til tross, jeg tror nok at startnummeret ikke var veldig bra heller da. Låten var rett og slett ikke sterk nok til å bli husket når man hadde hørt alle 25 låtene.

Vinneren Lena har virket litt uengasjert på prøvene, men når det gjaldt så skrudde hun på sjarmen. Og tenke seg, en låt som man må kunne kalle moderne har gått hen og vunnet. Og også meget bra for hele konkurransen at en av de fire store Tyskland vant. De fire har noen år vært «bottom 4» og endelig har de vunnet. Det beviser nok engang et det er låten det dreier seg om og ikke hvilket land man er fra. Og når man ser på toppen av resultatlisten så er det flott å se 3 vesteuropeiske land i topp 6. Så nok engang, det er låten som teller mest. Så får vi heller overse det faktum at avstemmingen slik den er nå der bare de 3 beste poengsummene blir opplest til tider er litt parodisk, siden man vet hvem som får disse poengene.

Og til slutt, jeg må bare si det. Jeg er MEGASTOLT av å ha fått lov til å være en bitteliten del av dette megaflotte arrangementet. Og fra alle involverte fra toppsjefen Jon Ola Sand og ned til de frivillige som stod bak diverse disker på pressesenteret har servicen vært enorm. En spesiell takk til IT-personene som hjalp oss med vår egen resultattavle som ble omtalt i media rundt omkring i Europa. Aner ikke hvor mange TV-kanaler som stod foran vår skjerm og lagde reportasje. Og jeg tror at jeg ble intervjuet av Tysk, Norsk, Estisk og Hviterussisk TV ihvertfall.  Og hun gærne dama fra gresk TV som mistet akkrediteringen sin var også innom.

Jeg sitter igjen med en megastolt følelse av å være norsk så gratulerer NRK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *