En dag i det grønne

I går var en så hektisk dag at jeg rett og slett ikke hadde tid til å blogge. Jeg måtte opp 05:30 for å kunne være på Nyhetsmorgen på NRK litt før 7 og så gikk det slag i slag.

Og siden det var første semifinale så skulle det også deles ut billetter også og med en arena som har blitt litt close the moment istede for share the moment var det noen som stresset litt før de fant billettutdelerene våre. Men, alle fikk til slutt forhåpentligvis.

Å for ett show det ble, en liten miss da en tape med Erik’s fan-guiding ikke startet, men ellers perfekt show. Hvor perfekt den enkelte syntes at utfallet at showet ble kan vel diskuteres….

Selv var jeg så heldig at jeg fikk sitte i greenroom under hele showet. Og hvordan klarer man så å komme seg dit, jo man har bekjentskapene i Telenor i orden.

Og hvordan var det da? Ikke det at vi fikk så veldig mye kontakt med artistene, vi fikk dog komme til den Greske delegasjonen og det var stemingen på topp naturligvis. Det var gøy å se artistene omfavne hverandre etter sin opptredenen og være overlykkelig at de hadde gjort det ba på scenen.  Og etterhvert som greenroom fyltes opp av artister ferdige med sin opptreden så gav de hverandre velfortjent applaus. Og ettersom showet skred videre så gikk artistene til hverandre og tok bilder og gav hverandre klemmer. Og ja alle fikk SMS’er og telefoner fra venner og kjære etter at de hadde opptrådd. Med, andre ord alt var bare fryd og gammen. Men, da klokken nærmet seg ti på ellve så krøp nervene inn hos de fleste. Smilene ble litt mere anstregte og noen var synlig nervøse.

Og gledesscenene hos de delegasjonenen som gikk videre var natuligvis flyt av glede og hyling, mens smilene hos de som ikke var kommet videre ble enda mere anstrengte. Og naturligvis da min favoritt Island ble ropt opp som siste land jublet jeg, og da kom reaksjonene hos de som var ute. Tilfeldigvis satt jeg nærmest Slovakia, Latvia og Malta som alle røk ut. Latvia gav hverandre en trøstegruppeklem. Slovakia hadde nok en liten tåre i øyekroken. Men, det var hos Malta reaksjonen var sterkest. Dette landet hvor opptil 98% av innbyggerene ser på finalen er det bortimot nasjonal sørgedag når de ikke går videre. Og stakkers Thea brøt sammen i gråt, og virket temmelig utrøstelig de første minuttene etter at dommen var kommet. Dog, må det sies at hun ble sett på EuroClub på etterpåfesten, så hun overlever sikkert. Senere i dag er første generalprøve for Semi 2, skal vi oppleve her også at bare ett nordisk land går videre?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *