En måned igjen

Diverse nettsteder teller ned til årets finale, men jeg må nok skuffe dem, alles nedtelling er håpløst feil. For oss ordentlige ihuga fans er det i dag en måned igjen til det starter.

Søndag 16.mai entrer Moldova og de andre landene i den første halvdelen av første semifinalen scenen i Telenor Arena og har sin første øvelse. Den vil bli etterfulgt av den første pressekonferansen, og så er løpet igang.

For en del fans er faktisk den første øvingsuken det største høydepunktet. Der er da man har sjans for å få kontakt med artistene og kunne slå av en prat med dem og få tatt ett bilde sammem med dem hvis det er det som er det store her i livet. Og ikke minst de av dem som sangler på promotion-singler har gode dager.

Jeg var sammen med sjefen for hele ESC-2010 i går Jon Ola Sand og vi spøkte med at vulkanutbruddet på Island med påfølgende askesky og problemer med flytrafikken var Islands hevn for at de «bare» kom på andreplass i fjor……vi får håpe at naturkreftene der borte roer seg ned slik at alle artistene får flydd til Norge sånn i midten av mai engang. Det er nå engang en smule langt å kjøre bil fra Azerbasjan og Georgia til Norge…..

NRK har nemlig kontroll på alt når det gjelder de store TV-sendingene i mai, men unntak av en ting……artister som IKKE kommer.  Hadde dette vulkanutbruddet skjedd en måned senere så hadde vi kunne brukt ordet krise de luxe.  Men, jeg er nå sikker på at vulkanen tar til vett og legger seg ned for å sove snart…

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *