Lykken er: DOUZE POINTS

Jeg var så heldig at jeg var tilstede på premieren av den nye musikalen Lykken Er på Edderkoppen Teater.

Dette er et lystspill hvor over 50 norske Grand Prix-låter er vevd inn i handling. Og her snakker vi skikkelig håndarbeid. Makan til flott forstilling skal man lete lenge etter. Elegante overganger fra en GP-låt til en annen og mange hysterisk morsomme poenger og replikker som gjorde at latteren satt veldig løst hos publikum. Og det er faktisk utrolig hvor godt mange av disse låtene faktisk passer som hånd i hanske inn i dette stykket. Stort sett var det de mest kjente norske GP-låtene som ble servert, men det var også noen mere ukjente perler, noe som viser at manusforfatteren uten tvil har ett stort hjerte for Grand Prix. Og med karakterer som heter Romeo, Oliver, Guri Blanke og Marta Harry så sier det selv at det hele serveres med ett skjevt blikk…..

Som i mange Grand Prix-låter handler dette stykket om kjærlighet, meget komplisert kjærlighet må vite og det er barverten Oliver som er gjenstand for de flestes kjærlige oppmerksomhet iblandet en stor dose sjalusi må vite. Og som seg hør og bør, det er publikum som for stemme over hvem han bør ende opp med, for det klarer han ikke selv. Og parodien på Per Sundnes og Jostein Pedersen i avstemmingssekvensen er hysterisk bra.

Og som rosinen i pølsen, under avstemmingspausen så er det pauseinnslag og det vil alltid være en original GP-artist som synger låten sin. Og nå i den første uken er det tidenes første (og i mine øyne største) GP-dronning av dem alle Nora Brockstedt som naturligvis sang Voi Voi. Dette førte til spontant stående applaus gjennom hele sangen, ett stort øyeblikk.

Så er du så heldig at du bor i Oslo-området er det bare en ting å si, liker du GP-musikk og vil ha ett par timers morsom underholdning så anbefales dette på de sterkeste. Og terningkastet mitt blir naturligvis:

FÅ EN SEKSER: Kaster du en terning seks ganger vil du mest sannsynlig få seks én gang.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *