Flott programledervalg NRK

Nå er det bare drøye 2 måneder til ESC-sirkuset blåses i gang med første øving og da var det vel på tide at det ble avslørt hvem som skal være vertskap på Norges vegne og lede programmet «hele» Europa skal se.

Og for ett valg som ble gjort. Jeg hadde i grunn ikke tenkt så mye på hvem NRK burde velge og hadde vel en helt åpen holdning til hvem det skulle bli.

Jeg har faktisk snakket med noen i ESC-redaksjonen om dette og min eneste krav var at vedkommende måtte takle det store formatet ESC faktisk er. Og det rådet tror jeg de har fulgt. At Nadia som allerede har vært programleder i Junior Eurovision kommer til å takle dette er jeg ikke i den minste tvil om. De to andre har vel god programledererfaring, men kanskje ikke å så stort format, men jeg tror nå at de har såpass mye guts at dette skal gå meget bra.

Uansett så er dette ett friskt valg og jeg er ikke i det minste tvil om at vi vil være stolte av hva denne trioen gjør i den siste maiuken i mai.

Visste du forresten at det har vært tre programledere en gang tidligere. Den første gangen var i Jerusalem i 1999. Og ellers er det vel verd å merke seg at det er første gang det er egen programleder for avstemmingen og første gang det er en farget programleder i ESC. Det er noen vi skal være veldig stolt av.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *