Billettene betalt

Da har jeg faktisk gjort årets viktigste jobb sett med GP-øyne. Jeg har betalt for de 1800 billettpakkene til de beste plassene i Telenor Arena som vi var så heldige å få kjøpe fra NRK. Det skulle faktisk ha over 3 millioner for den stasen og stas blir det virkelig.

Nå begynner jobben med å fordele sitteplassene mellom de forskjellige landene og her er det mange hensyn som skal tas skal dere vite. Men, selv om det er en stor jobb er det en gøy jobb slik det meste er når det gjelder den internasjonale finalen. Hvis dere trodde at det var helt tilfeldig at produsenten av sendingen vet hvor de svenske fansene sitter slik at han kan vise bilde av dem etter at Sverige har fremført sin låt så tar du feil.

Og når vi  snakker om den internasjonale finalen, nå begynner låtene fra de forskjellige landene å bli kjent og som hvert eneste år er det mye forskjellig man vil få oppleve på scenen ute på Fornebu i slutten av mai. Kanskje har vi allerede hørt årets vinnerlåt og kanskje har vi ikke. Man kan vel ikke si at det er noen av de låtene som er valgt hittil som har utpekt seg veldig mye, det var jo ikke helt slik i 2009 da Alexander Rybak’s låt var en megafavoritt fa første gang den ble fremført.

Jeg har vel hørt de fleste låtene og skal jeg beskrive alle låtene i et samlet ord er det vel INTETSIGENDE. Mange låter der det er lite å ta tak i sånn umiddelbart. Vi får satse på at de fleste land «pusser» litt på låt og fremføring frem til de drar til Oslo (det bruker å være sånn) så vil nok de fleste få en større stjerne hos meg etterhvert. Sålangt tror jeg faktisk at det er Norge jeg liker best og det sier jeg ikke fordi jeg absolutt liker den veldig godt….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *