Sverige velger del 4

Så skal vi endelig få høre de 8 siste låtene fra Sverige. Og i kveld kommer vel den største forhåndsfavoritten Peter Jöback. Men, vi får nå høre på låten først før vi kan konstatere om den fortjente favorittstempelet. Jeg slenger ut terningkast som vanlig til låt, fremføring og kostyme.

Låt 1 – Sibel – 2 4 2

Anstrengende låt i grunn og den kjolen er i grunnen veldig stygg også. Så her satser vi på at det blir Stop for denne låten her. Hun synger sånn passe bra, men det er også det eneste…. 

Låt 2 – Py Bäckman – 4 2 3

Det er en tid for alt, og tiden har nok dessverre løpt ut forPy er jeg redd. Denne låten har potensiale, men det dreper Py ganske så effektivt er jeg redd. Kostymet kan jeg leve med, men godnatt til deg Py.

Låt 3 – Neo – 2 3 4

Låten starter bra, men det blir litt for mye skrik og lite ull etterhvert. Låten klarer ikke å fenge meg, men det betyr jo ikke at det svenske folk ikke kan like den. Greit nok kostyme.

Låt 4 – Lovestoned – 4 4 3

Får litt Ace Of Base-feeling, og låten er ikke helt gærn da, men man kan vel nok engang ikke si at dette er plagsomt original nei. Men, den beste låten g fremføringen hittil ja.  Veldig ukoordinerte kostymer da.

Låt 5 – Anna Bergendahl – 5 4 2

Har de ikke stemmecoach i Sverige? Utrolig lite god synging i kveld.  Låten har den melankolske undertonen som jeg liker og vi lar det komme låten til gode denne gangen. Nitrist kjole da…

Låt 6 – Pernilla Wahlgren – 4 6 6

Og kjøret går, og dette kan Pernilla. Men, låten tar ikke helt av, selv om dette er kveldens beste vokalprestasjon hittils. Ser ut som du har stjålet en kjole fra Charlotte Pirelli, men kul var den.

Låt 7 – Noll Disciplin – 5 4 4

Endelig en rockelåt og selv om det skurrer litt stemmemessig her også så smiler jeg fra øre til øre for en kul låt for en gangs skyld. Kjekke gutter som fortjener å gå videre.

Låt 8 – Peter Jöback – 4 6 6

100% musical-låt og dette er veldig bra og høre på uten tvil. Og Peter viser til fulle at også menn kan ha på seg dritkule kostymer. Pluss i margen der. Men, låten tar aldri helt av og ender faktisk litt skuffende spør du meg.

Tror faktisk det blir litt spennende hvem som følger Peter Jöback til finalen, tror nok ikke det er så stor sjanse for at han ikke får direktebillett til finalen.

Må nok si at dette års utgave av svensk GP-låter ikke vil gå inn i historien som et bra årgang. Tror nok svensk TV må sette seg ned og kanskje forandre litt på hvem som velger ut låter. De er har satt seg fast i ett spor som ikke er like bra som det var for 5 år siden.

La oss se hvem det svenske folk vil ha i finalen i Globen i Stockholm. 

WOW Anne Bergendahl, det var litt av ett skrell det. Meget overraskende spør du meg, men i grunn veldig hyggelig da.

Kan det bli noen annen enn Peter da? Og det ble det ikke nei. Vel, han vant ikke denne delfinalen så det spørs om favorittstempelet har falmet litt nå.

Finalen er vel i grunn ganske så åpen i år slik det ser ut nå. Og neste helg skal de to siste låtene til finalen velges ut. Ikke at jeg tror at de noen har en sjanse i finalen da.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *