Sverige velger del 2

Så får jeg vel litt sent synes noe om den andre delfinalen i Sverige. Jeg suser på og gir som vanlig mine terningskast på låt, fremføring og kostyme.

Låt 1 – Eric Saade – 3 4 4

Kjekk gutt, men du verden dette var da særdeles lite originalt. Denne typen låter går det 14 av på dusinet og det er vel kun sjarmen som redder Eric her. Men, som dere så i norsk finale, småjentene ruler…..

Låt 2 – Andra Generationen & Dogge Doggelito – 2 4 2

Svært lav festlighetsfaktor her er jeg redd og hvis man ikke blir i godt humør av en slik låt er den i grunn bortkastet. Og dette er mere slitsomt en gøy er jeg redd…..

Låt 3 – Anna Maria Espinosa – 5 3 2

Litt svakt stemmemessig kanskje, men dette var faktisk noe så uvanlig som en original låt i denne settingen. LItt freshere kjole og bedre stemme hadde dette blitt riktig så bra. En GP-ballade av det gode gamle slaget.

Låt 4 – MiSt & Highlights – 3 2 5

Poppig dansbandsmusikk er faktisk ikke det værste som fins. Men, dessverre så er denne versjonen av slik musikk ikke særlig bra. Sangmessig var det slitsomt å høre på av og til, men pen i tøyet var de, det skal de ha for…

Låt 5 – Pauline – 5 5 6

Endelig noe som faktisk er litt kult. Kjempekul stemme og attitude hos Pauline så dette likte jeg veldig godt. Og når damen har skjønt at man må pynte seg så smiler jeg fra øre til øre jeg.

Låt 6 – Andreas Johnson – 5 5 4

Veldig sterk fremføring av denne låten, men dette er en type låt som ikke faller i smak hos meg dessverre. Men ,ettersom de melankosle undertonene presser seg på er den ikke så værst likevel da. Kul jakke.

Låt 7 – Kalle Moreus & Orsa spelmän – 3 3 2

Dette var det veldig seigsuppe da. Låten er småsøt den, men jeg sliter med å finne noe å ta tak i ved denne låten og da blir den i grunn litt kjedelig kan av og til etterhvert. Synd den har potensiale. 

Låt 8 – Hanna Lindblad – 5 3 5

Så ble det endelig partytime denne kvelden også. Tøff låt, Hanne ser drittøff ut og til tross for noen sangmessige mangler hos damen så var dette absolutt hør og severdig. Og jeg innrømmer, svart kan være kult (sa jeg virkelig dette?)

Så får vi se hva det svenske folket sender til finale da….

Den første som får denne gleden er Eric Saade.  Og vi sender en takk til svenske småjenter…… Og den andre ble Andreas Johnson, ja nå ble jeg overrasket dere……småjenter altså…….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *