Finaletrekningen

Da var det trekning til den norske finalen. Ikke det at jeg tror at startrekkefølgen har så mye å si når det er forholdsvis få sanger med og de alle fleste har hørt låtene og dessuten kjenner de fleste artistene fra før av.

Det kan muligens være en fordel å komme etter Keep of Kalessin da dette bidraget er akkurat den sangen som er mest forskjellig fra de andre. Og det er vel slikt at alle de 7 andre sangene vil føles som en slags befrielse etter at disse 4 tøffe gutta har gjort sitt på scenen etter manges mening.

De som er mest spent på denne trekningen er vel i grunn de som jobber på scenen. Noen låter er mere jobb enn andre utstyrsmessig og mellom noen låter er det veldig travle sekunder når mye skal av scenen og mye skal på scenen samtidig. Det er jo nesten slutt på den tiden da artistene stod dønn alene på scenen med bare en mikrofon å holde seg fast i.

La oss se hva det bolde programlederparet Per og Marte tryller frem fra bollen.

1.  A1

2. Maria Haukaas Storeng

3. Venke Knutson

4. Bjørn Johan Muri

5. Maria Arredondo

6. Alexander Stenerud

7. Didrik Solli Tangen

8. Keep of Kallessin

Hva skal man si, det blir ett langt program for de som bare venter på Keep of Kalessin og for de som mot formodning ikke liker dem så passer det sikker å gjøre nødvendige gjøremål akkurat da. Og slik denne rekkefølgen ble så er det faktisk ingen like låter rett etter hverandre så slikt sett har programmet en fin variasjon og ingenting er bedre en det. Gleder meg allerede nå masse til det som vil gå inn i norsk GP-historie som en av de aller beste noensinne.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *