Billettsalg

Så har NRK endelig sluppet nyheten om når billettsalget til den internasjonale finalen starter.

Det har vært litt reaksjoner på prisen på de dyreste billettene koster hele 1600,- kroner. Ganske stiv pris kan kanskje noe si, men så er det nå engang ikke dagligdags at noe slikt arrangeres i Norge da. Og slike billetter koster faktisk noen ganger mere enn dette. Og husk , dette er de dyreste billettene og selv om dette er plasser forholdsvis nært scenen betyr det ikke at det finnes billetter som i bunn og grunn er bedre og til en lavere pris. Og husk stemningen som er i salen er like god uansett hvor du sitter i salen. Så vil du oppleve noe spesielt så er det bare å forsøke lykken på mandag.

Den dyreste prisen i Telenor Arena er cirka 200 EURO. I Moskva kostet de tilsvarende billettene 600 EURO så 66% avslag med andre ord. Tenk på det dere som synes prisen er høy.

Og tenk også på at fansen har fått lov til å kjøpe 1800 billetter, det er i grunn unikt at fans blir så til de grader tilgodesett. Og når dette også er de beste billettene så  synes jeg man skal hedre NRK istede for å klage over dyre billetter. Så fans over hele Europa er storfornøyd med at NRK viser slik velvilje mot oss. Og tenk at det kommer over 1000 fans til Norge i ESC-uken. Det er faktisk ny rekord i ESC-sammenheng og det skal vi i Norge være stolte av.

Så løp og kjøp, dette blir uansett gøy!!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *