Spennende dueller……NOT

I en i grunn ganske så forutsigbar siste sjansen kan det ikke ga kommet som noen stor overraskelse for noen at Bjørn Johan og Venke fikk de to siste billettene til finalen. NRK har sagt at oppsettet i dette programmet ble foretatt etter redaksjonelle kriterier og det kan man anta betyr at de fire mest kjente artistene kom i hvert sin duell til å begynne med. Kanskje man skulle tenke anderledes neste år og ha en reell trekning for dette programmet. Da kunne muligens Bjørn Johan og Venke møttes i første duell, men noe sier meg at programmet da hadde hatt en større spenning i seg. Uansett, de to som gikk til finalen fortjener uansett finaleplassen. Jeg må vel mene noe om det jeg så også.

Skanksters – Låt 4 Fremføring 4 Kostyme 3

Joda Skanksters kjører på i denne gladlåten, men jeg savnet vel litt mere fart og farger. Føler vel at de kunnet gjort mere ut av denne låten for at den skulle fenge flere. Men, så absolutt en flott bekjentskap for det norske folk.

Bjørn Johan Muri – Låt 5 Fremføring 5 Kostyme 4

Han fulgte mitt råd og smilte mere og da ble gutten straks en aldri så liten sjarmbombe. Utrolig hvor mye en så liten endring i en opptreden gjør den så mye bedre. Bjørn Johan er en kul type som absolutt fortjente sin finaleplass.

Gaute Ormåsen – Låt 5 Fremføring 5 Kostyme 3

En rett og slett deilig sak av en låt og Gaute har en bunnsolid fremføring av låten. Og kjempebra at han synger på norsk. Synd at ett annet Idol snøt deg for finalebilletten.

Heine Totland – Låt 3 Fremføring 3 Kostyme 3

Mens Bjørn Johan hadde skrudd sjarmeknappen på fullt hadde dessverre Heine skrudd den ned. I forhold til den fremføringen Heine hadde i sin delfinale ble dette relativt sjarmløst, men trygt fremført.

Johnny Hide – Låt 4 Fremføring 4 Kostyme 4

Liker den melankolske undertoner i denne låten og Johnny gjør ikke skam på denne låten og tar jeg ikke helt feil så skiftet han jakke til en med farger og da ble alt straks mye bedre etter min mening.

Mira Craig – Låt 6 Fremføring 6 Kostyme 6

Kveldens etter min mening beste låt på alle fronter. Mira gjør en kjempeinnsats på scenen og det er veldig synd at den ikke kom til finalen. Synd at Mira møtte litt for hard kamp i de to sjansene hun hadde for å komme dit.

Karoline Garfjell – Sang 4 Fremføring 4 Kostyme 5

Synes vel at sjarmbomben Karoline manglet litt av spruten hun hadde i sin delfinale. Hele fremføringen ble etterhvert litt monoton og det er i grunn synd da låten absolutt har potensiale.

Venke Knutson – Låt 4 Fremføring 4 Kostyme 4

Sjarmerende og trygg fremføring av Venke, men det hele kunne vel vært litt bedre hadde hun hatt mere attitude. En litt mere bitchy fremføring tror jeg hadde gjort låten mye kulere. Men, likevel helt akseptabelt at hun kom til finalen.

Da er vel i grunn neste spenningsmoment om det i år som i fjor blir reell trekning om starplassen i finalen. Det er mest rettferdig og det gir også de som klargjør scenen for hver låt god trening i at man av og til har veldig kort tid til å gjøre mange endringer på scenen. Slike utfordringer vil de møte mange av når en internasjonale finalen starter i mai.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *