Spennende dueller

Da er det Siste sjansen igjen og selv om dette løpet kanskje på papiret ser ganske så opplagt ut, så har det alltid vært noen overraskelser. Husk at nå kjemper man «bare» mot en låt og ikke 6 låter som man gjorde i den delfinalen man deltok i. Okkesom, la oss se på de forskjellige duellene:

Skanksters mot Bjørn Johan Muri

Bjørn Johan ligger faktisk på 10.plass på VG-lista så her er det nok rått parti for Skanksters. Og dessuten så er vel ikke den musikkformen de representerer den som har fått mest gjennomslag i landet. Alt annet enn Bjørn Johan seier her vil være en stooooor overraskelse.

Gaute Ormåsen mot Heine Totland

På papiret skulle man tro at Gaute har det lengste strået her, men mens hans opptreden var mere av det trauste slaget så var Heine en sjarmbombe av dimensjoner på TV-skjermen. Ingen tvil om at den karen har tonnevis av scene-erfaring. Dette kan gå begge veier, men jeg lar alder gå foran alder og tipper at Gaute går videre.

Det betyr igjen at jeg altså tror at det blir Bjørn Johan og Gaute som vil kjempe om den ene finalebilletten. Og selv om jeg ser muligheten for at Bjørn Johan også kan måtte kjempe mot Heine så tror jeg uansett at det blir Bjørn Johan som får seg Oslo-helg neste helg. Men, Bjørn Johan du må jobbe med sjarmen din, du ble litt for alvorlig sist du opptrådde.

Johnny Hide mot Mira Craig

Miras låt var faktisk den eneste av min favorittlåt i hver enkelt delfinale som faktisk klarte å karre seg videre. Naturligvis håper og tror jeg på henne her, men Johnny er også en liten sjarmør med en låt som er veldig forskjellig fra Miras dramatiske ballade. Men, Mira nailer dette lett det er jeg sikker på.

Karoline Garfjell mot Venke Knutson

Venkes låt er vel den flest er overrasket over ikke gikk direkte til finalen. Synd for Karoline at hun måtte i den sterkeste duellen, så selv om jeg vel heier mest på Karoline så blir det nok Venke som smiler bredest etter denne duellen. Men, la dere merke til at det faktisk var Karoline som ble mest glad over å gå til Siste Sjansen. Alle de andre som «vant» denne muligheten var litt mere avmålt glade for det…..

Dette vil si at jeg tror at Mira og Venke er siste par ut for å kjempe om en finalebillett. Og siden jeg synes Miras låt er en av de beste i år heier jeg på henne og etter min mening er denne siste kampen ganske så åpen. Må jeg velge så sier jeg Mira, men noe sier med at Venkes gladlåt vil fenge mere på en lørdagskveld enn Miras mere dramatiske låt.

Med andre ord, jeg er sikker på at Bjørn Johan kan gjøre seg klar for Oslo opphold den første helgen i februar, men hvilken dame som slår følge med han er jeg egentlig ganske så usikker på.

Etter at jeg var i Skien og opplevde det hele live så skal jeg i dag i bursdag, men bursdagsbarnet skal ha TV’en på så jeg får alt med meg….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *