Kostymer og annet

I bloggen min skriver jeg om mye og blant annet kostymer til artistene.

Bare så det er sagt så er det altså min Morten Thomassen i kraft av leder i GP-klubben sine meninger som kommer frem og ikke nødvendigvis den generelle meningen til klubben.

Og jeg har da mine meninger om blant annet kostymene til de som opptrer sett ut fra den låten de fremfører, type låt osv.

Og nå har jeg faktisk skjønt at jeg kanskje har vært litt overmåte negativ til tider og det har ikke vært min mening. Så hvis noen av de deltagende artistene har blitt såret så skal jeg være den første til å beklage det. Kritikk skal være konstruktiv og ikke sårende bare så det er sagt.

Når det gjelder klær som jeg i grunn har minimalt med peiling på så er jeg ikke så veldig stor tilhenger av sorte og gråe klær. Men, jeg har innsett at mange føler seg veldig vel i klær med den fargen og det aksepterer jeg.

La meg ta et eksempel. Lene Alexandra stilte i en blå glitrekjole til sin discolåt og var etter min mening perfekt til akkurat den låten. Hadde hun derimot stilt i samme kjole og sunget en trist ballade hadde jeg slaktet kjolen. Da hadde den ikke passet til sangen.

Antrekket til Maria Haukaas Storeng som jeg slaktet så til de grader føler jeg vel fortsatt ikke passer til låten, men bare så det er sagt Maria er en dame som ser sexy ut i det meste så det er ikke det som det står på. Så hvis Maria føler at akkurat dette antrekket passer til den låten så er det hun som synger låten og dermed hun som har rett. Og jeg vil fortsatt ha null peiling på hvilke klær som passer til en låt…..som om jeg noengang har hatt det. Og når jeg tenker meg om så har jeg vel sett styggere kostymer i GP-historien……

Så til de av artistene hvor jeg har «slaktet» antrekket så har jeg altså syntes at (det de sikkert i samarbeid med flinke stylister har valgt) ikke passer til låten. Så enkelt er det, men som sagt jeg har egentlig ikke peiling og hvis artisten føler seg vel i det vedkommende har valgt så skal vedkommende holde seg til det.

Og så blir det spennende om noen av artistene i Siste Sjansen skifter kostymer for å forbedre sjansene sine til billett til selve finalen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *