Hva er det med Skienslufta?

Endelig til stede live på en delfinale og det er deilig å føle ekte Grand Prix-stemning og det er noe de kan i Skien.

Må vel gi mine terningkast til det jeg så og hørte.

Mira Craig – Låt 6 Fremføring 6 Kostyme 6

WOW, hva skal man si. Mira du ruler, dette er anderledes og dette er veldig bra fremført og det er ikke mange norske artister som kan gjøre noe slikt på en scene. At man i VG kan finne på og påstå at dette er make it ore break it for Mira artist sier mye om den journalistens inkompetanse…. Og ny verdensrekord i kjolestørrelse i GP-sammenheng viser for en dronning du er Mira.

Fred Endresen – Låt 3 Fremføring 5 Kostyme 1

Dette er musikk som ikke fenger meg spesielt, men Fred er en erfaren sceneartist og det vises. Han gjør absolutt maksimalt ut av denne låten og det ble faktisk litt 80-talls rock-feeling på dette. Men, begravelsesdressen kunne du spart oss.

Belinda Braza – Låt 5 Fremføring 4 Kostyme 5

Årets kanskje mest typiske Euro-dance låt og det er jo kjekt at det noen slike låter med fortsatt. Back to the roots  liksom. Men, Belinda kan sakene sine hun og sett bort fra at hun kanskje skurret litt stemmemessig så var dette absolutt godkjet og kostymet var knallbra det og.

Didrik Solli-Tangen – Låt 5 Fremføring 6 Kostyme 4

Dette er en type låt som kan bli helt forferdelig hvis en dårlig artist fremfører den, men nå er det nå engang noen som har stått langt fremme i en del køer. Og Didrik har så definitivt stått først i mange køer. Og du verden for en sangstemme, og når utseeende ikke akkurat er borte vekk det heller må det bli bra. At en ny stjerne er født er ikke en underdrivelse og dette kan nå veldig langt.

The Diamond – Låt 3 Fremføring 2 Kostyme 3

Grei nok låt, men de var nok bedre i å skryte av seg selv enn akkurat å fremføre låten. Til tider litt ujevn sangfremføring og rotet opptreden og her var det vel mye som kunne forbedres. Og kostymene var jo litt festlig, men ikke mere enn det.

Karoline Garfjell – Låt 5 Fremføring 5 Kostyme 6

Nok en pen syngedame fra Troms og Karoline gjør ikke skam på hjemfylket sitt. Flott fremføring og dette vil vi se mere av Karoline.  Kveldens kuleste kjole hadde du også og definitivt velfortjent plass i Siste sjansen.

A1 -Låt 3 Fremføring 4 Kostyme 3

En temmelig ordinær låt, men det hjelper med mange års erfaring definitivt. Dette har de gjort før og de har fortsatt draget på jentene definitivt. Det suser fortsatt i ørene etter jentehylene da de kom på scenen og kostymet var vel greit nok.

Min teori om tallmagi gikk rett inn. Det var låtene med startnummer 1, 6 og 7 gikk alle videre på ett vis og låtene med startnummer 2 og 3 var dødens startnummer i år.

Uansett, da Mira og Karoline var sendt på ny GP-tur til Sarpsborg var det i grunn ikke overraskende at det ble A1 og Didrik som fikk billett til Oslo.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *