Tipping om 3.delfinale

Jeg må vel tippe litt om 3.delfinale også.

Jeg ser på diverse diskusjonssider et det er en låt som mange har en sterk mening om. Låten til Didrik, som er skrevet av norske Hanne Sørvåg og Sveriges komponist de to siste ESC’ene Fredrik Kempe.  Mange er i altfor happy med en låt fra en svenske, da de «svenske» låtene Norge stilte med på 2000-tallet ikke akkurat imponerte med plasseringen sin i internasjonale finale. Jeg kan jo avsløre en liten hemmelighet. Da de som er ansvarlig for uttaking av låter til de svenske delfinalelåtene fikk høre denne låten ble de vistnok sure da de skjønte at Fredrik Kempe hadde sendt denne låten til Norsk Grand Prix og ikke til Svensk Melodifestival. Nok om det, jeg skal tippe utfallet i siste delfinale.

Dette er vel i grunn en veldig jevn finale. Jeg tror A1 går videre mest på navnet og at Didrik tar den siste gullbilletten. Slike sanger med kjekk ung mann som synger en stoooooor ballade er en killer blant det kvinnelige kjønn og han seiler nok rett til finalen i Oslo på akkurat det. Jeg tror og håper at Mira tar seg til Siste Sjansen, men jeg er faktisk usikker på om låten vil falle i smak hos den gemene hop. Hun er riktignok megakjendis i Norge, men den kjendisstatusen har hun ikke fått det siste året pga. hennes musikalske kvaliteter er jeg redd. Men, Mira er en kul dame så her krysser jeg alt jeg har å krysse for henne.

Den siste billetten til Siste Sjansen er i grunn veldig åpen. Alle de fire gjenstående artistene har i grunn en sjanse, men jeg tror nå at siden countrypop-stilen ikke er representert enda så blir det Fred som trekker det lengste strået. Og det sier jeg ikke fordi jeg liker denne låten spesielt, det er nok mere at dette er en musikkstil som står ganske så sterkt i det norske folket.

Hadde jeg hatt eneveldig makt (jobber enda med den saken, men har ikke funnet den rette innfallsvinkelen til å oppnå det) så hadde vel i grunn Mira og Belinda gått til finalen og Didrik og Karoline fått Siste Sjanse-billetten. Men, som vanlig får vel ikke jeg viljen min.

Ellers skal jeg være tilstede i Skien og det blir gøy å oppleve Grand Prix live. Å se det på TV blir i grunn stusselig i sammenligning med live spør dere meg.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *