Så var vi igang igjen

Hei på dere.

Nytt år, eller nytt Grand Prix-år ihvertfall. Det har vært utrolig gøy å lese alle spekulasjoner om hvem som skal delta i norsk finale i 2010.

Da komponistlisten ble lagt frem ble det vel klart er her har vi mye bra i vente og i dag når de første 7 deltagerene blir avslørt så er det vel ganske klart at forventningene blir innfridd. Aldri har vel en delfinale hatt så mange kjente navn med seg. Det er ikke mange år siden en slik liste i en norsk finale hadde vært en stor sensasjon. Nå er det «bare» en delfinale.

Og vi får vel rette en takk til Idol som «står bak» 3 av artistene i denne delfinalen. Nå må det vel sies at Maria Haukaas Storeng, nå vel er mere kjent som GP-Maria enn Idol-Maria. Så får tiden vise om de to andre fra Idol får nytt navn etterhvert…..

Presse har vært mye opptatt av at enkelte artister har måttet lyve om sin deltagelse. Jeg føler vel at det fins verre ting en artist kan lyve om enn om sin eventuelle deltagelse i en norsk Grand Prix-delfinale. Så Maria du er 100% tilgitt!!!!

Men, lyving er jo ikke bra sånn generelt og for de som lurer på om jeg har hørt låtene……..ja jeg har fått en eksklusiv forhåndslytt hos Per Sundnes.  Og hva kan jeg si, årets låter er av meget høy kvalitet. Alle låtene i denne delfinalen kan meget godt gå videre i konkurransen. I år vil det ikke holde med en god låt og en kjent artist. her kreves det full pakke fra scenen for at man i det hele tatt skal ha en sjanse. Så gled dere og gled dere til flere artister blir avslørt……

Ellers så har det ikke vært stille på GP-fronten. Vi i GP-klubben har skaffet opptil flere steder der GP-fans fra utlandet kan bo under neste års finale. Og i dag skal logoen og slagordet for neste års finale avsløres. jeg har allerede sett det så gled dere der også.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *