Siste generalprøve før det braker løs

Da er siste generalprøve igang og her er mine siste reaksjoner på hvordan de enkelte lands bidrag ser og høres ut denne gangen:

Litauen – Sikker og god fremføring, men ikke sterk nok til at dette blir kjedelig åpning av showet.

Israel – Utrolig sterk fremføring igjen, skal vi håpe på øvre del av resultatlisten for dem for andre år på rad.

Frankrike – Definitivt årets joker. Dette kan gå veldig bra og også ende veldig langt ned på listen. Jeg tror det første jeg. Topp fremføring.

Sverige – Begynte låten skikkelg falskt, men tar seg flott opp. Virker uengasjert og jeg hadde forventet bedre her Malena.

Kroatia – Gutten kan synge, synd han har en fremføring som ikke fanger stemningen i låten. Dere kan trygt ta tissepause nå.

Portugal – Søt låt i grunn, men den koselige stemningen i låten er jeg redd ikke når frem til de som skal stemme nei. Blir for anonymt.

Island – Mitt frieri står fortsatt ved lag Yohanna. Dette er, blir og vil alltid være en utrolig bra fremføring. HEIA ISLAND, vinn i kveld da!

Hellas – Sakis mener alvor definitivt, men han virker litt sliten og hvor er sjarmen du hadde i 2004 gutt. Og holdt nesten på å falle engang.

Armenia – Fullt etnokjør og jeg begynner vel i grunn å bli litt lei denne låten jeg. Men kjære vene, feilfri fremføring igjen fra søstrene.

Russland – Hun ser ut som hun lider skikkelig på scenen og tro meg mang en sanglærer lider antagelig også av hennes sangstemme.

Azerbaijan – Fengende låt, men så lite troverdig fremføring, med sånn nesten totalt fraværende kjemi mellom artistene i denne duoen.

Bosnia & Hercegovina – Litt av styrken i fremføringen har forsvunnet synes nå, skjerpings sier nå jeg. For dette er egentlig veldig bra.

Moldova – Jeg drar gjerne på grisefest til Moldova. Det tror jeg er svinaktig morsomt, der ser iallefall slik ut.

Malta – Feilfri fremføring, men denne låten er rett og slett for svak i dette selskapet ret og slett. Men, jeg tror på topp-10 likevel.

Estland – Den visuelt flotteste fremføringen i kveld, men jeg er litt mere i tvil om dette vil slå ann hos den gemene hos.

Danmark -Dessverre litt mere sjarmløs i dag ja og syngingen blir av og til litt mere skriking er jeg redd. Synd for dem.

Tyskland – Flott show og definitivt mye mindre porno enn generalprøven i går. Kanskje øverste del av resultatlisten til en forandring.

Tyrkia – Dunk, dunk, pene damer og flagrende gevanter. Lyder kjent ikke sant og i grunn litt oppbrukt i Grand Prix. Sjarmløs er hun også.

Albania – Nykrøllet hår for anledningen, Kejsi synger fantastisk bra så kanskje Albania får en plassering bestående av bare ett siffer?

Norge – Hva skal man si, best applaus i pressesenteret og nok en feilfri fremføring. Hele Norge, kryss fingre cirka 22:25 i kveld.

Ukraina – Kommer nok høyt på listen, men det hadde vært utrolig deilig om slike «too much»-numre hadde gjort det skikkelig dårlig.

Romania – For de som er leie norske jenter (hvem kan bli det egentlig) så er disse 5 kanskje ett brukbart substitutt.

Storbritannia – Nok en joker i år. Svak låt, men Jade kan faktisk finne på og gjøre gull ut av denne gråsteinslåten.

Finland – De trøkker på og låten er megakul. Synd at slike låter gjør seg heller dårlig visuelt på TV.

Spania – Kul symfonisk åpning av låten, men så er det rett på sjarmløs Euro-trash-disco er jeg redd.

Siden i går har Frankrike og Storbritannia steget flere hakk. Nedgang siden i går vil jeg mene at Sverige og Hellas har hatt. Men, dette er nå min mening og mine øyne og ører som mener. I de virker anderledes enn alle andre sine.

Okkesom er det ingen soleklar favoritt slik jeg ser det og kanske vi kan få en skikkelig triller av en avstemming. Ingenting ville gledet meg mere, for spennede avstemminger liker vi. Soleklar ledelse som f.eks. Alexander hadde det i den norske finalen er litt kjedelig i grunn.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *