Siste øvelse over for semifinalelandene

Da har alle semifinaleland øvd. Albania som bruker gangen utenfor mitt hotellrom til egne øvelser har virkelig fått bra effekt ut av øvingene sine der. Dette er absolutt en låt som kan overraske. Hennes ungpikesjarm kommer gjennom på TV-skjermen og vil nok falle i smak hos mange.

Ukraina har nå fått hatstatus hos meg. Låten i seg selv kan jeg leve med, men den fremføringen Svetlana har passer bedre på klubben med la oss si 25 års aldersgrense og de som går der skryter sjelden av det. Hvis det er ett land jeg virkelig blr glad for IKKE kvalifiserer seg til finalen så er årets klare kandidat Ukraina. Smakløst er vel det beste ordet jeg kan finne for å beskrive dette.

Estland som kommer etter Ukraina (noe de også har uttalt at de er overlykkelig for) er en sann fryd for øyet. Dette er en visuell nytelse fra begynnelse til slutt og låten er ganske så bra den også. Skal jeg pirke på noe må det være at artisten er lit utrykksløs.

Siste land ut Nederland kan vi kanskje allerede nå gi Harry-prisen. Dette er vel det nærmeste man kan komme og kalle en GP-låt harry. Låten isolert sett er vel grei nok, men tre godt voksne menn som synger en disco-låt er sjelden en fryd for øyet.

Og siste gang jeg så på bettinglisten her så ledet Norge med over 200 poeng foran Azerbaijan. Hurra!!!!!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *