Storfint besøk

Litt treg start for meg i dag. Har bare jobbet med litt og rett og slett glemt og blogge.

Men, før jeg forteller om låtene, må jeg fortelle om det storfine besøket vi nettopp hadde her i pressesenter. Selveste Vladinir Putin beæret oss journalister ett besøk. Og slike folk kommer ikke akkuratstille i dørene nei. Det var vel en hærskare av vakter + pressefolk som fotfulgte ham. Det hele var over på to minutter, så akkurat så mye interresant var vi liksom.

Først ut i dag på scenen var Danmark. Av en eller annen merkelig grunn, har mange land valgt mørke kostymer i kombinasjon med en mørk scene. Funker dårlg etter min mening og Danmark er en av de som går i den fellen. Og når han ikke har den sjarmen tidligere års danske deltagere har og i tillegg virker uinspirert blir dette ikke mye å skrive hjem om.

Slovenia fortsetter i samme stil. Denne kvasi-instrumental-låten er kul nok den, men dette fungerer ikke spesielt bra på TV. Altfor stillestående jo.

Ungarn spriter ting litt mere opp. Her er det 100% discokjør og akrobatisk sett kunne nok Zoli vært med i Frikar. Her er det saltoer også nemlig. Grei nok fremføring, men det kunne kanskje vært noen hakk mere sjarme her kanskje ja.

De som virker være våre største konkurrenter Azerbaijan (ifølge avstemmingen her i hallen) hadde også en fartsfylt opptreden. De har tonevis med sjarme, men selve fremføringen er da ganske så ordinær all den tid dette er en uptempolåt.

Hellas har skumle planer virker det som. Nå virker runway’en som den skal . Han «flyter» bortover den, og på slutten løfter hele dritten på seg. Veldig imponerende. Man få krysse fingrene og håpe at ikke noe av alt det som skal skje på scenen går galt. Det er endel kritiske øyeblikk her kan man si. Uansett dette blir en låt som vil havne i toppskiktet, men han kunne spart seg all den veivingen med armene da.

Da har alle semifinaleland øvd for i dag og for første gang skal finalelandene øve.

Frankrike er først ut. Dette er en nydelig låt og en favoritt hos mange. Men, dessverre har jeg en styg følelse at dette ikke vil gå helt hjem hos den almenne europeer. Det blr rett og slett for kjedelig. Hun ståt rett opp og ned og gjør veldig lite av seg. Jeg synes det er veldig effektfullt, men frykter jeg er i mindretall her.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *