For en kveld

I går hadde vi Euro-Cafe og for en kveld det ble. De som var der trodde at Alexander Rybak og Velvet Inc. skulle komme og istede kom altså alle artistene. Dette var en kjempeoverraskelse for alle og det ble ett veldig hyggelig treff både for artister og fans. En stor takk til Per Sundnes som trakk i trådene her og gjorde dette vorspielet til den norske finalen til litt av ett høydepunkt.

Men, i kveld håper jeg på at det også blir litt av en kveld. Alt er ihvertfall klart for en flott norsk finale. Jeg får vel nesten ha en mening om hva som skal skje i kveld.

Sang 1 – Espen Hana – Klarte det kunststykke å nekte Surferosa plass i finalen og en sterk fremføring skal ha mye av æren for det. Og det skader ikke at det er en behagelig låt nei, men tror nok Grand Prix-eventyret er over nå.

Sang 2 – Ovi – Nok en artist som kan sine saker på scenen og kanskje den låten jeg er mest overrasket over er i finalen. Er nok redd for at han har brukt og Grand Prix-lykken sin nå, låten er rett og slett ikke sterk nok.

Sang 3 – Publiners – Det andre bidraget som måtte gjennom Siste Sjansen og det skulle si det meste om sjansen til denne låten. Men, en sterk fremføring som de har hatt hele tiden gjør at de kanskje kan håpe på en gullfinale.

Sang 4 – Alexander Stenerud – Dette er en låt ganske så mange har som favoritt og mange ville bli glad hvis denne låten tok seg til gullfinalen. Selv er jeg kanskje litt mere skeptisk til at han skal få til akkurat det.

Sang 5 – Velvet Inc.  – Min personlige favoritt og jeg er faktisk litt spent om denne musikkstilen vil slå ann blandt de som stemmer. Jeg håper den går til gullfinalen, men er ikke sikker nei.

Sang 6 – Alexander Rybak – Alt annet enn gullfinaleplass for han vil være en megaoverraskelse og jeg vil neste si skandale. Det som gjenstår å se er hvordan han takler favorittpresset han har hatt i flere uker nå.

Sang 7 – Thomas Brøndbo – Selv om låten ikke er helt i min gate så er det en låt som går hjem hos mange og ett reelt låtarbeid. Og Thomas kan sine saker han også så her kan det lukte gullfinale.

Sang 8 – Tone Damli Aaberge – Sist ut og den med størst kjendisfaktor i finalen. Også her vil det også være en kjempeoverraskelse hvis hun ikke tar seg til gullfinalen, men Tone’s sjarm vil nok nå gjennom TV-ruten.

Alexander R. og Tone er jeg 99,9999999999% sikker på går videre til gullfinalen. Men, så er det i grunn litt åpent på de to siste plassen. Personlig håper jeg på Velvet Inc. og Alexander S. Men, både Thomas og Publiners kan blande seg inn i denne kampen. Espen og Ovi vil jeg bli veldig overrasket over hvis de går videre til gullfinalen, men i grunn kan vel alle artistene i ett godt øyeblikk gå videre til gullfinalen.

Når vi så kommer til gullfinalen tror jeg at det blir en spennende fight mellom Alexander R. og Tone. Og selv om Alexander på papiret er den største favoritten så er det alltid en fare for at folk rett og slett glemmer å stemme på han. Det har skjedd med favoritter før. Og med det i tankene tror jeg at Tone har større vinnersjanser en man kanskje på forhånd kan tro. Jeg håper på en spennende avstemming, det skaper alltid en ekstra dimensjon på en Grand Prix-sending. I fjor var jo Maria så overlegen at avstemmingen i grunn var drepende kjedelig. Så har du en favoritt så stem, det er du som skaper denne spenningen.  

Uansett kos dere masse ikveld uansett om du er i Oslo Spektrum eller ser på TV.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *