Trekningen klar

Da gjorde altså NRK noe så uvanlig at de trekte startrekkefølgen i den norske finalen. Det har ikke skjedd siden 1986 da finalen ble avholdt i Stavanger. Grand Prix-klubbens egen historiker Kato Hansen har påpekt dette til meg at denne offentlige trekningen ikke er historisk.

Startrekkefølgen ble:

1 Espen Hana

2 Ovi

3 Publiners

4 Alexander Stenerud

5 Velvet Inc.

6 Alexander Rybak

7 Thomas Brøndbo

8 Tone Damli Aaberge

Rolig start og slutt og party i midten kan man liksom si. Uansett er det 8 unike bidrag i finalen så ingen av dem vil drukne ved siden at bidraget før og etter seg så denne startrekkefølgen er det ingenting å si på spør du meg.

En annan god nyhet nå på morgenen er at vi har Grand Prix-låt på toppen av VG-lista. Kun to uker brukte Alexander Rybak han på å erobre den toppen. Tone Damli Aaberge ligger på en flott 3 plass så den unike situasjonen at to låter som er inne på VG-lista kjemper om seieren.

For selv om det er 8 flotte låter i finalen må man vel kunne kalle Alexander og Tone de to største favorittene til seieren. Uansett vil man at sin favoritt skal vinne må det stemmes, store favoritter har gått med ræva ut før, fordi de var så store favoritter at folk glemte å stemme på dem.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *