Siste delen av duellen

Etter full klaff tippemessis i den første delen av duellen blir det spennende om jeg tipper rett i siste delen også. Jeg må innrømme at jeg har skiftet mening og skulle ønske at jeg tippet at Jane Helen slår Publiners i den siste finaleduellen. Vi får nå se på om jeg får rett i det ganske så snart.

Finaleduell 1

Espen Hana ser kanskje en smule litt mere nervøs ut nå siden han vet at det er nå han skal sjarmere det norske folk til å gi ham en finalebillett. Danse kan han fortsatt ikke, men alt i alt nok en sterk fremføring av Espen.

Surferosa kjører på med fullt trøkk og gjør så godt de kan og det er dritbra spør du meg. Jeg tror nå at det er dem som får finalebilletten på bekostning av Espen Hana. 

Finaleduell 2

Publiners er ett band man med tydelighet kan se har opptrådd veldig mye, de oser av sceneerfaring og med en folkelig låt kan det være tungen på denne vektskålen.

Jane Helen var helt ukjent for meg før Grand Prix, men jeg er sikker på at vi ikke har hørt det siste fra dette bandet. Jeg heier på dem, men tror vel mest på Publiners. Men, bare så det er sagt dette er den mest spennende duellen. Her kan det gå begge veier.

I kveld er det Bettan som skal hedres og bare så det er sagt Inge Salmo er IKKE medlem av Grand Prix-klubben, han er en av de mange inne i Grand Prix-skapet. Kom dere ut sier nå jeg da……folk som ikke er med i klubben er ikke ekte Grand Prix-fans…..

Da skal det avsløres hvilke 2 som kommer til finalen og det ble Espen Hana og Publiners. Jeg ble litt overrasket over at Espen Hana slo Surferosa, men ikke mindre gøy for det for Espen altså. Da er hele finalefeltet i Oslo Spektrum klar og vi kan glede oss til en kjempeflott finale neste helg.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *