Da var det 2 showet

Da er vi klar for andre show og jeg må nesten spre mine kommentarer. Denne gang blogger jeg nesten live.

Sang 1 -Wenche Myhre

Låt 4 – Fremføring 2 – Kostyme 3

Helt grei låt, men fremføringen var da veldig treg da. Dette var altfor slapt spør du meg og jeg tror nå at Wenche skal få slite med å gå videre spør du meg. Kostymet var helt greit, men ikke mer. Sorry ikke bra Wenche

Sang 2 – Publiners

Låt 3 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Flott og sterk fremføring og dette kan slå an tror nå jeg. Har noen etniske undertoner som kanskje folket kan like. Nå er ikke jeg veldig glad i brune kostymer, men disse var OK i grunn. Dette ble ganske fartsfylt og likandes.

Sang 3 – Tine Wulff

Låt 3 – Fremføring 3 – Kostyme 4

Liker den melankolske undertonen i låten, men jeg er nå i grunn ikke så stor fan av slik musikk da, men denne var ikke så hakkende gærn nei. Pen kjole også, så alt i alt vokste denne låten i mine øyne. Blir ikke sur om denne får videre sjanse i dette sirkuset.

Sang 4 – Alexander Stenerud

Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 2

Litt treg start på låten, men denne tar seg så absolutt opp. Håper inderlig at denne går videre og gjerne rett til finalen spør du meg. Jeg har aldri vært fan av mørk dress, men det fungerer forsåvidt. Og denne gutten kan synge.

Sang 5 – Janni Santillan

Låt 4 – Fremføring 3 – Kostyme 4

Er virkelig svak for melankolske låter og det har denne låten nok av. Men , den blir litt vel mye søtsuppe i lengden og klarer ikke å fenge meg helt. Kjolen ser jo bra ut, men hva er vitsen med ett så stort slep når det liksom ikke vises frem. Men, søt jente er hun.

Sang 6 – Julius Winger

Låt 2 – Fremføring 3 – Kostyme 1

Her har vi en som gir intetsigende ett ansikt.  Dette er det vi på fagspråket kaller en tissepauselåt. Man kan trygt gjøre slike nødvendige ærend når man spiller en slik låt. Triste greier alt i alt. Men, han kan synge det skal han ha.

Sang 7 – Tone Damli Aaberge

Låt 4 – Fremføring 4 – Kostyme 4

Tone kan det med å fremføre behagelige låter og dette var en behagelig opplevelse til tusen. Og det skader ikke at hun er sjarmerende og søt til tusen. Blir ikke overrasket om dette blir direktebillett til finalen. Toppers Tone.

Så får vi leve i spenning frem til det blir avslørt hvem som går videre….

Akkurat nå tror jeg på Tone og Publiners rett til finalen og Wenche og Alexander til Siste Sjansen.

Til Siste Sjansen gikk Publiners (litt overraskende for meg du) og Janni Santillan (megabra yes)

Og til finalen gikk Alexander Stenerud (ikke meg imot nei) og nå står det vel mellom Wenche og Tone skulle jeg tro.

Og siste til finalen ble Tone, ikke overraskende spør du meg.

I grunn veldig overraskende at Wencke røk ut, men man må nesten levere litt mere enn du leverte i kveld. To absolutte verdige kandidater til finalen i dag ja.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *