Nå braker det snart løs dere

Det er en drøy time til årets finale i Melodi Grand Prix starter.

Og jammenta tror jeg faktisk at samtlige journalister har tatt over seg den avslappende holdningen til serberene. Her er det faktisk ganske så rolig enda. Men, det tetter seg nok til etter hvert. I dag har jeg ikke sett den siste prøven, tok det med ro, men har da vært intervjuet av VG-nett, Dagblad-nett og Aftenposten så jeg har da representert klubben i dag også.

Og i år håper jeg og tror at det blir en spennende avstemming. Det er lenge siden sist vi som er tilstede her ikke har vårt ganske enige om hvem som stikker av med seieren. Her nevnes Ukraina, Russland, Portugal, Sverige og Norge mest, men ingen er sikker.

Jeg selv har en liten følelse at det er ett land vi totalt har oversett i dette semifinalerabalderet og det er Serbia. De stiller med en meget vakker låt, kanskje ett hakk mindre kvass i fjorårsvinneren, men likevel. Jeg ser ikke bort ifra at det faktisk kan bli hjemmeseier.

Innerst inne håper jeg jo på at Norge vinner, gjør vi det sliter jeg big time. Jeg må nemlig stå opp kl.5 i morgen tidlig da flybussen går til flybussen 06:00 sharp. Det skulle tilsi er natt med svært lite søvn skulle det skje. Og skulle det skje får jeg vel neppe sove uansett.

Det som antagelig hadde vært allermest gøy hadde vært om Portugal vant. De er jo det lengtsdeltagende land som nå ikke har vunnet. Men, på en måte vi en portugisisk seier være med litt bismak. Komponisten er nemlig kroat eller slovener (vet ikke helt sikkert) og ifølge de ryktene jeg har hørt er han ikke tilstede i Beograd engang. Portugisisk TV ville ikke betale for oppholdet hans. Litt snålt all den tid dette faktisk er en komponistkonkurranse egentlig. La oss håpe at det rykte jeg har hørt er feil.

Uansett, dette tror jeg blir en spennende kveld. Norge er så absolutt med i seierskapen og mye av det skyldes at Maria og komponist Mira har den rette vinnerinnstillingen og at dette har smittet over på resten av delegasjonen. Det er ingenting som er bedre enn en dramatisk avstemming der ledelsen skifter mellom flere land og seiereren ikke er sikret før siste avstemming. Skal vi satse på dette i kveld dere?

Kos dere dette blir gøy okkesom.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *