Jeg har tapt mitt hjerte til Beograd

I går kom jeg meg endelig på en tradisjonell serbisk restaurant. Som dere skjønner prioriterer jeg ikke mat akkurat. Det er en berømt restaurantgate her i Beograd og vi endte på en restaurant som het To Hjorter. Her satt vi på en koselig terrasse og det gikk ett restaurantband mellom bordene og underholdt gjestene med det vi antok var tradisjonell serbisk musikk. Maten var naturligvis upåklagelig. Vi var 10 stykker til bords, vi drakk 5 flasker lokal deilig hvitvin, drakk 5-6 halvlitere med øl + litt cola og alle spiste et middagsmåltid som var rikelig med mat. For denne herligheten betalte vi bare 1.500,- kroner. Helt utrolig. Men, den største overraskelsen kom restaurantbandet med. Da de kom til vårt bord kom det vanlige spørsmålet om hvilket land vi var fra. Da vi svarte Norge, slo de til med en Balkanversjon av «Lys Og Varme» og det på trøndersk. Helt sant og vi sang naturligvis med. Helt utrolig opplevelse. Med andre ord Beograd er en spennende by, beogradere er hyggelige mennesker og prisnivået er særdeles hyggelig sett med norske øyne.

Det kommer endel kommentarer til denne bloggen. Det er altså Morten Thomassen lederen i den norske Grand Prix-klubben som deler sine tanker med det norske folket. Jeg representeret ikke NRK, jeg representerer ikke Maria jeg representerer i grunnen bare meg selv. Og Grand Prix-klubben har nesten 300 medlemmer og like mange meninger så jeg er altså bare en av dem.

Så jeg kan ikke love noe på vegne av noen i NRK-systemet. Og selv om jeg kanskje burde vite det så vet jeg ikke hva koristene heter…..nå ser jeg på siste gjennomkjøring av 2.semifinale. I kveld blir det show og dessverre vet jeg ikke hvor den blir lagt ut på nettet og jeg synes det er dritkjipt av NRK og bare vise den på NRK3!!! – Svensk TV viser den garantert på en av hovedkanalene sine.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *