Parodi Grand Prix

Det er noen som synes at det er vel mange parodiske bidrag i årets internasjonale finale og det er det kanskje også. Vel, dette gir uansett flere bidrag som kan fremføres i Parodi Grand Prix. Dette er en konkurranse som har delfinaler rundt omkring i landet og hovedfinalen i selveste Grieg-hallen lørdagen før den internasjonale finalen.

Jeg har vært så heldig og få være dommer i Oslo-finalene de siste 3 årene og det har alltid vært en moro fornøyelse. I år var i tillegg de som deltok tildels veldig bra sangmessig også. Vinneren på Oslo-finalen ble Berit Bislet, som har en andreplass fra fjorårets nasjonale Parodi Grand Prix som antagelig skal hevnes i finalen i mai. Kjenner jeg fru Bislet rett er det bare førsteplass som er godt nok denne gangen. Berit Bislet fremførte en særdeles etnisk versjon av den gamle norske Grand Prix-slageren «Mata Hari». Låten var døpt om til «Må ha sari» og gav en hysterisk morsom versjon av en hindukvinnes hverdag.

I dommerpanelet satt ikke mindre enn avtroppende GP-kommentator Per Sundnes og på troppende GP-kommentator Hanne Hoftun. Og for de som redd for at kvaliteten på kommentatoren skal gå ned kan jeg berolige alle med at Hanne Hoftun er over gjennomsnittet interessert i Grand Prix, så denne damen stiller ikke uforberedt når hun skal kommentere. Jeg er helt sikker på at Hanne kommer til å gjøre en fremragende jobb og bare så det er sagt, Norge har hatt kvinnelig kommentator 2 ganger før, i 1985 og 1995……….hmm det er da noe kjent med de to årstallene……….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *