Grei nok trekning

Er man hardbarka GP-fan så bryr man seg om alle faktorer innenfor den fantastiske Grand Prix-verdenen. Og da er naturligvis startrekkefølgetrekningen en faktor og bry seg om.

For og være helt ærlig så tror jeg ikke startnummeret har noe å si hvis du stiller med en skikkelig veldig bra låt. Men, de aller fleste låter i Grand Prix stiller ikke i denne klassen og da kan ett bra starnummer være til hjelp.

I år har Norge startnummer 9. Rett etter Slovenia og foran Polen. Alle disse tre låtene er forholdsvis rolige låter, men jeg satser at Maria har styrke nok til og overskygge sine startrekkefølgenaboer.

Ellers tror jeg nå etter å ha hørt alle låtene i år at det skal mye til for at Norge ikke skal klare og kvalifisere seg til finalen i år. I år er det sannelig med mye rart og Norges semifinale er intet unntak. Bare to låter etter at Maria har sunget skal kalkunen fra Irland synge sitt bidrag.

Men, jeg skal holde meg for god til å spå formye 2 måneder før finalen. Må nok vente til jeg har sett bidragene på scenen i Beograd før jeg blir helt sikker på at Norge går videre.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *