Ny og gammel sjarme til finalen

Da ble spenningen utløst og vi vet hvem som er de to siste deltagerene i finalen.

At Ole Ivars med sin 40 år erfaring med scenefremføring og publikumssjarmering skulle ta seg til finalen kan jeg vel kanskje ikke si at jeg ble plagsomt overrasket over. Låten er fortsatt en søtsuppe av en låt, men som noen sa det, her skulket mange bingoen for å stemme på Ole Ivars.

En mye større, men desto finere overraskelse var det at Tinkerbells gikk til finalen. jeg har vel en følelse at de ikke helt hadde tro på at de skulle klare det, men disse jentene kan sjarmere gråstein og det skinner igjennom på skjermen. Så fullt fortjent at de gikk til finalen. Og nå begynner jeg å like låten også….den er fengende så det holder.

Mens finalen i fjor var en ren partyfinale har vi i år en mye større spennvidde på bidragene. Og jeg ser med spenning frem til finalen og på hvem det norske folk vil skal få en tur til Beograd.

Og hva så med min heltinne Lene Alexandra. Til tross for favorittstempel så endte Grand Prix eventyret for henne på onsdag. Men, hun lovde å komme tilbake for hun er en jente som ikke gir seg med det første. Og jeg fikk da gitt henne en god trøsteklem da

img_9541.JPG

Foto: Grethe Braastad

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *