Sistesjansen

Etter en halvannen-ukes Grand Prix pause her i Norge er det endelig klart for Sistesjansen som skal avgjøre hvilke 2 låter som får de siste plassene i finalen på lørdag.

Følgende artister får prøve seg engang til

Podium – Trønderrock med trøkk

Tinkerbells – Glad popkøntri med sjarmbomber

Zuma – 80-talls synth-disco

Anne Hvidsten – Søt køntripop fra søt jente

Ole Ivars – Traust danseband/klinelåt

Lene Alexandra – Discopop med en smule sjarme

Siden det aldri har vært noen form for Grand Prix-uttaging på en onsdag før i Norge såvidt jeg vet så er det litt spennede hvordan utfallet blir av denne utgaven av Sistesjansen.

Jeg føler med rimelig sikker på at Lene Alexandra får en billett til finalen på lørdag, men er ikke 100% sikker. Det var i grunnen en overraskelse at hun ikke gjorde det allerede i Bodø.

Hvem som får den andre plassen er jeg mere usikker på. Jeg tror at det vil stå mellom Zuma og Ole Ivars. Det vil vel muligens være en fordel å være kjent så da ender det opp med at jeg tror at Oe Ivars får den siste billetten. Men, når det er sagt blir jeg ikke overrasket hvis jeg bommer totalt på mine gjetninger.

Og får noen andre av artistene i Sistesjansen billetten til finalen på lørdag så vil det ikke gjøre noen forskjell på det faktum at vi på lørdag vil se en finale med stor spennvidde både på artister og låter.

Uansett så blir det en sjelden spennende onsdagkveld for oss Grand Prix-fans.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *