Bodø-skrellet

Som jeg forutså som kunne det komme noen overraskelser i Bodø og jeg fikk rett. Jeg slenger ut noen terningkast på de vi fikk se i Bodø.Avalanche

Låt 3 – Fremføring 4 – Kostyme 1

Frisk start på Bodø-kvelden. Denne oser det glad 60-tall av og fremføringen sitter som banken. Og at den kvinnelige delen av Avalanche rykket inn på et par dagers varsel kunne ingen se. Men, kostymene da, kan noen i NRK sparke den  begravelsesagenten de har ansatt som kostymeansvarlig.

Maria Trøen

Låt 2 – Fremføring 4 – Kostyme 2

Dette er jo egentlig en tøff låt med bra driv, men den kommer ikke ut av den jabbende sørpa den faller ned i. Maria gjør maksimalt ut av låten og flørter skikkelig med kamera. Kom tilbake du med en bedre låt ett annet år Maria. Dessverre kostymemessig slo begravelsesagenten til igjen.

Ole Ivars

Låt 1 – Fremføring 2 – Kostyme 3

Dette kan vel kalles en skikkelig klinelåt og i grunnen er det vel det eneste denne låten kan brukes til. Trygg og grei fremføring, men det er jo begrenset hvor mye man kan gjøre ut av en slik seigsuppelåt.  Og siden de fleste som er i himmelen er døde passer det vel med svart kostyme til denne låten.

Lene Alexandra

Låt 5 – Fremføring 3 – Kostyme 5

Vel hun kan altså synge, men fremføringen ble en smule sjarmløs og stakkato spør du meg. Noe sier meg at hun var nervøs. Og skal du sjarmere TV-publikummet må man selge seg i skjermen. Og endelig var det noen som har skjønt at Grand Prix skal være glitter og glamour. Bra jobba!!!

Torstein Sødal

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Her oser det formelig Disney-tegnefilmer. Låten er ikke plagsomt original, men Torstein beviser en gang for alle hva en fremragende fremføring kan gjøre for en låt. Han løfter denne låten an hel haug med hakk. Og han oser lun og trygg sjarme og er ett skoleeksempel på hvordan en slik låt skal fremføres. Kostymet var vel sådær.

King of Trolls

Låt 4 – Fremføring 2 – Kostyme 4

Ingenting av denne fremføring er nyskapende i Grand Prix akkurat. Veldig kul låt da, men trollet sang ikke helt på topp og så faktisk litt forskremt ut på TV. Vi satser på at flere TV-opptredener retter på dette. Kostymemessig hadde jeg vel ventet at alle på scenen skulle være troll og ikke kvasi vikingromere.

Da bommet jeg totalt på hvem som gikk til finalen og hvem som gikk til Sistesjansen. De ble byttet om. Litt overrasket ble jeg og alle kunne se at Torstein Sødal ble himmelfallende overrasket over at han gikk videre. Men, nok engang det viser bare hvor viktig det er at fremføringen på TV sitter. Neste spenningsmoment nå blr hvem av de seks bidragene i Sistesjansen som går til finalen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *