Terningkastene for Bodø

Jeg får vel bedømme de siste 6 låtene i årets evenement

Avalanche – Two Monkeys (On The Roof) – 2

En låt men helt klare 60-talls undertoner. Får litt Beatles-følelse når jeg hører den. Fengende nok sikkert for de som liker slik musikk, men den er nok ikke helt i min gate nei er jeg redd. Men, den kan sikkert fenge hos noen av de godt voksne seerene.

Maria Trøen – Here When I’m Calling – 2

Låten begynner ganske så kult, men et sted der blir den plutselig rimelig intetsigende. Alt går i den samme jabbende rytmen og det skjer liksom ingenting i låten. Er redd hun skal få slite får videre Grand Prix-liv i år.

Ole Ivars – Som I Himmelen – 1

Tristere enn dette blir ikke Grand Prix og jeg bryter mitt prinsipp og gir en låten en ener. Men, rundt omkring i vårt langstrakte land sitter Ole Ivars-fansen og gleder seg stort. Og denne låten er antagelig midt i blinken for dem. Og ingen kan ta fra dem 40 års erfaring fra scenen.

Lena Alexandra – Sillicone Valley – 5

Litt treg start på låten, men denne har jeg altså fått helt på hjernen. Til de mest utenkelige tider dukker denne låten oppp i mitt hode. Det store spenningsmomentet er om Lene Alexandra kan opptre live og kan hun det kan dette bli bra.

Torstein Sødal – Eastern Vind – 4

En veldig Secret Garden-inspirert låt og det er jo ikke den verste musikk man kan bli inspirert av spør du meg. Denne låtens skjebne vil helt og holdent avhenge av om artisten kan formidle låten. Og det tror jeg Torstein kan klare. Og de siste årene har jo østlige vinder regjert Grand Prix.

King Of Trolls – Far Away – 4

Farlig fengende låt dette, men kanskje ikke akkurat nyskapende i Grand Prix. Dette virker som en blanding av Lordi og Roger Pontare og da får vi altså troll. Det blir spennende å se hvordan han fremfører låten.

Denne gangen sliter jeg litt med hvem jeg tror går videre. Jeg er temmelig sikker på Ole Ivars, men sliter litt med å velge mellom Lene Alexandra og King Of Trolls. Valget faller til slutt på Lene Alexandra og til Sistesjansen slår da Torstein Sødal følge med trollet. Men, i denne delfinalen kan det kommer overraskelser. Jeg er litt mentalt forberedt på en skikkelig overraskelse her ja.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *