Mye gøy på Kongsvinger

Endelig fikk jeg oppleve Grand Prix live igjen og det er alltid gøy. Må vel slenge noen terningkast på dette showet også.

Zuma

Sang 4 – Fremføring 3 – Kostyme 1

Her popper alle nostalgiske 80-talls synthminner frem så det holder. Og låten svinger forsåvidt som bare juling den. Men, er det noen grunn til å se så sur ut på scenen når man synger en gladlåt liksom. Og kostymemessig, gutter dette er Grand Prix og ikke begravelse!!!

Cube

Låt – 3 – Fremføring 4 – Kostyme 5

De kjører på med fullt trøkk og man blir jo litt glad av slike låter da. Livlig og flott fremføring, dette bandet har definitivt en fremtid på scenen. Men, kanskje få seg litt bedre låter i fremtiden. Og kostymemessig, endelig noen som har skjønt at til Grand Prix skal man altså slå seg litt løs.

Anne Hvidsten

Låt – 3 – Fremførelse 5 – Kostyme 4

Anne’s sjarmerende væremåte hever denne låten mange hakk. Hun kommer rett gjennom på TV-skjermen og lucky him som har fått en slik flott låt skrevet til seg. Denne låten har alt i seg til å bli en gjenganger på radio. Og kjolen hun har på seg er ikke helt borte vekk den heller nei.

Crash!

Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Disse gutta har vokst mange hakk siden debuten i Grand Prix i fjor. De oser selvtillit på scenen og det er ikke en ulempe i dette sirkuset akkurat nei. Her er det akkurat så mye trøkk man venter fra et slikt band. Og kostymene ja de er knallbra til denne sangen også. De kan definitivt gjenta bedriften til WigWam fra 2005.

Sven Garås

Låt 3 – Fremføring 2 – Kostyme 3

Dessverre en veldig svak fremføring. Har en sterk følelse at Sven ikke fikk vist seg frem fra sin beste side. For dette er jo egentlig en litt fin ballade da. Men, han skal få noen plusspoeng på sjarmkontoen sin. Kostymet var rimelig ordinært, men passer sådær til låten.

Maria Haukaas Storeng

Låt 5 – Fremførelse 4 – Kostyme 5

En knallbra låt, men jeg synes nå at det var litt for lite sprut og soul i fremførelsen. Men, dette «problemet» tok jeg opp med Mira Craig etter sending og hun lovde at Maria skulle forbedre seg til finalen i Oslo Spektrum. Og pene damer fra Senja kler det meste og denne kjolen var ikke noe unntak.

Så fikk jeg rett nok en gang når det gjaldt hvem som gikk videre til finalen. Mine favoritter nok engang Maria og Crash!. Fikk også rett at Anne Hvidsten gikk videre til Sistesjansen og er ikke sur for at Zuma fikk den siste plassen her. Og det faktum at NRK hørte på meg og hadde en lysere scene på Kongsvinger enn i Stavanger gjorde dette til en perfekt kveld for meg.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *