Gjeninnfør jernteppet, please

Ja, da er lista over de kvalifiserte klar, og den østeuropeiske dominansen er i år total. Og jeg synes akkurat nå at Grand Prix er en rimelig stor vits.

Jeg er kjempeglad for at Bulgaria er videre og fornøyd med at Serbia er videre. Hviterussland, Latvia, Tyrkia og Moldova kan jeg leve med. Men: Hvor er Andorra, hvor er Sveits og hvor er noen av de nordiske landene?
Dette kan faktisk ta livet av interessen for Grand Prix i mange vestlige land. Jeg vet allerede at Andorra neste år antagelig ikke er med da de er lei av å ende i semifinalen år etter år.

Og hva skal jeg si om Norge? Guri gjorde en kjempejobb med en sang som ikke helt holdt mål i dette sirkuset. Denne typen låt er litt oppbrukt spør du meg. Men Guri kan reise hjem til Norge med hevet hode, hun har ikke gjort skam på oss. Hvis det er noen som skal skjemmes, må det være de som har stemt rundt omkring i Europa, spør du meg.
Og i morgen begynner prøvene til selveste finalen. Undrer på hvor disse gærne menneskene som stemmer rundt omkring i Europa sender meg neste år?

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *