Solen skinner

Endelig har värgudene gitt oss ihvertfall en lillefinger. I dag skinte solen fra skyfri himmel. Men, det var bare 9 grader varmt da jeg kom til pressesenteret så sommerklärne ligger fortsatt i kofferten.

Vi har spökt litt med at de som er ansvarlig for den globale oppvarmingen må väre så
snill å skru på varmen igjen her i Finland. Vi blir muligens bönnhört i löpet av noen dager.

I går åpnet Euro-Disco’en på ordentlig. Riktignok tyvstartet noen av oss allerede kvelden för og det er med stor glede at jeg kan meddele at de allerede da spilte «Under stjernene» fra årets norske delfinale.

Men, som sagt i går startet Euro-discoen på riktig og det var vistnok Montenegro som hadde en liten fest. Foruten at han sang selv så fikk Makedonia og Slovenia lov til å komme på scenen og fremföre sine låter. Da de var ferdig med dette satte de på Gp-musikk og dansen kunne begynne.

Nesten hele den norske delegasjonen (- Guri) var lykkelig tilstede. De var veldig fornöyd med gårdagens övelse, det var bare noen mindre justeringer som måtte til for dem. Og vi svingte oss alle til norske GP-klassikere som «My Heart Goes Boom», «Absolutely Faboulous» og naturligvis «Ven A Bailar Conmogo». Den låten gjorde det trangt på dansegulvet.

Når vi snakker om å väre fornöyd med övingen som sier an god venn av meg som jobber for den kypriotiske delegasjonen at de er veldig misfornöyd og at hvis det ikke blir bedre på dagens övelse blir det krise. Hovedgrunnen til missnöyen er vistnok at artisten stille i sort og hvitt kostyme og når bakgrunnen også er sort og hvit så forsvinner jo dama. Ja vi har alle våre problemer…

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *