Det stemmes rundt i Europa

Det var ikke bare i Norge det var vårtreff på lørdag. Det samme skjedde i Portugal, Tyrkia og Spania.

Mens den tyrkiske klubben har størst tro på seier til Ukraina tror de to landene på den iberiske halvøya at neste års Grand Prix-arrangement skal finne sted i Slovenia. Det samme landet kommer forøvrig bare på 25.plass i den tyrkiske avstemmingen.

Men, for oss nordmenn er det vel muligens mere interessant å vite hva de mener om Norge. Den portugisiske klubben tror at vi kommer på 24 plass i semifinalen. Der vant Hviterussland semifinalen, men da de hadde ny
avstemming med de ti låtene som gikk videre + de 14 som allerede er kvalifisert til finalen vant Slovenia.

I Tyrkia og Spania stemte de som vi gjorde på vårt vårtreff på alle låtene. I Tyrkia kom vi på 24 plass blandt alle låtene, men korrigert for de direktekvalifiserte til finalen kom vi på 17 plass. I Spania kom vi på 17.plass, men når vi tar bort de 4 finalelandene som slo oss i avstemmingen endte vi kan man si på 13.plass i den semifinalen. Så selv ikke i det landet der alle forstår tittelen på
låten vår tror de at vi klarer å kvalifisere oss til finalen.

Nå må det sies at de som har stemt i alle disse avstemmingene er Grand Prix fans som sikker har hørt alle låtene mange ganger og derfor har ett sterke forhold til låtene enn flertallet av de som vil se på og stemme de 2 finaledagene neste måned.

Det er to land som tippes å komme sist og for de av oss som har hørt alle låtene er det vel muligens ikke spesielt overraskende at det er Albania og Montenegro.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *