Norges største konkurrent

Så var to nye låter klare, Portugal og Ungarn. Førstnevnte kan både tittel- og sjangermessig bli en av Norges største utfordrere.

Portugal
Portugal stiller med en låt som heter «Danca Conmigo» og ja den er en latinolåt og handler om dansing. Og Sabrina som synger det er jo riktig så søt. Låten er litt i samme stil som Norges låt, men er vel en smule slappere i kantene enn vår spør du meg. Men absolutt en dansevennlig låt og det er denne låten Norge må kjempe om lationopoengene med.

Ungarn
Ungarn’s Magdi har nå endelig bestemt seg og hun valgte den låten hun hadde som første single fra CD’en hun gav ut i november i fjor. Sangen heter «Unsubstantial blues» og er vel nettopp akkurat det. I en røkfylt bar med noen øl på bordet en sen lørdagskveld kan vel denne nytes, men på en GP-scene forsvinner nok slike låter ned i kjedsomhetsgjørma. Trist.

Startrekkefølgen snart klar
I dag trekkes forøvrig startrekkefølgen både i semifinalen og finalen + at de har en egen trekning for poenggivningsrekkefølgen. Nytt av året er at de 5 første landene i semifinalen og de tre første landene i finalen som trekkes ut kan få velge startnummer selv. Jeg er veldig spent på hvem Norge får foran og bak seg. Håper bare at vi ikke trekker startnummer nært
Portugal siden de har den låten som er mest lik vår.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *