Dårlig trekning for Norge

Da var det klart at Norge får start nummer 19 i semifinalen. Det er ikke akkurat noe jeg vil rope hurra for.

Det er liksom ett startnummer sånn litt in the middle of no-where. Men jeg er helt sikker på at vår artist tar denne utfordringen på strak dansefot.

Det landet jeg aller helst ikke ville skulle starte nært oss Portugal starter som nummer 17. Ikke bra spør du meg. Det er den andre eneste latinolåten i semifinalen og skiller seg i grunnen ikke så mye fra Norge.
Her har Norge en liten utfordring å toppe denne. Vi får håpe at de som stemmer klarer å høre og se forskjell på Portugal og Norge. Faktisk ser vel portugisiske Sabrina kanskje en smule mere norsk ut enn vår egen Guri.

Rett foran oss starter Makedonia. De stiller med et småetnisk klassisk balkanballede. Litt vel sær for den alminnelige europeer håper jeg ihvertfall. Uansett så bruker Makedonia å gå videre uansett hvilken låt de har med. Skal jeg være ærlig så har jeg faktisk større tro på at Norge
kvalifiserer seg til finalen nå enn jeg hadde rett etter vår egen finale. Det er veldig mange låter som ligger noen hakk utenfor det som kan kalles normal pop. Og det ser jeg på som en fordel for Norge. Uansett så regner jeg sterkt med at alle deltagerene når kommer til å øve som gale frem til finalene.

Og dere om 2 måneder er det faktisk finalekvelden. Og jeg er rimelig sikker på at der står Norge på startstreken.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *