Helgens fangst

Nå er det siste helg det er lov til å ha finaler. Vel, Storbritannia har fått lov av EBU å ha sin finale neste helg. Påmeldingsfristen er nemlig nå på mandag. Russland har offisiellt ikke valgt artisten sin enda såvidt jeg vet og Ungarn har valgt artisten og hun er antagelig opptatt med å velge hvilken låt hun skal synge. Her er min mening om de låtene som har blitt valgt de siste dagene.

Sverige

Hva skal jeg si mere enn det jeg allerede har sagt om dem. En god del synes de er megabra og har nesten begynt å planlegge GP-tur til Sverige neste år. Jeg synes låten er bare bråk, tant og fjas. Vi får se 12.mai hvem som får rett.

Ukraina

Som Danmark stiller de med en dragartist. En del av teksten er på tysk og hele låten høres i grunnen ut som ett tysk ølteltparty som har fått ølet spritet opp med speed og det som verre er. Synes nå egentlig at låten var litt kul jeg. Kan nok bli en av årets partylåter dette ja.

Serbia

Stiller for første gang i Grand Prix som bare seg selv. Låten het «Molitva» som skulle bety bønn på norsk. Og skulle jeg be Marija om noe måtte det være mere tilstedeværelse på scenen. Hun virket litt lost på scenen på det opptaket jeg har sett. For ballade hun synger er i grunnen veldig vakker og bygger seg veldig bra opp mot slutten. Årets ballade kanskje?

Tyrkia

Artisten har vært kjent lenge og nå er også låten kjent. «Shake it up sekerim» heter den og er vel noe av det mest moderne i årets finale. Kul uptempo låt og oddsen for at Tyrkia kvalifiserer seg til finalen skulle være ganske høye ja. Låten har som vanlig litt etnisk preg når den kommer
fra Tyrkia. Og ja Kenan vi skal shake meg deg.

Tjekkia

Stiller med en velkjent rockegruppe som første representant for dette landet. Definitivt en tøff låt, men tror nok de vil få problemer med å komme seg fra semifinalen, låten er nok ikke særpreget nok til det er jeg redd.

Portugal finner jeg ikke på nettet så den må jeg nesten kommentere neste
gang.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *