De siste låtene fra vår gode nabo i øst

Av en eller annen grunn tror mange at jeg er veldig negativ mot de svenske låtene, men sannheten er vel mere at jeg blir skuffet over at det er så lite originalt blant de 32 nye låtene som blir presentert.

Magnus Uggla deltar og det er 28 år siden han sist deltok. Han synger for Kung og forsterland, dumt at den svenske kongen er i Norge denne helgen slik at han ikke får stemt på akkurat det bidraget. Låten var en ganske typisk Uggla-låt.

Så følger det tre GP-seigsuppelåter. Kanskje svensk TV burde vurdere å kutte ned antall låter i delfinalene. Mye tissepauselåter i år ja.

Men, så tar heldigvis After Dark «Saken i egne händer» og drar på men skikkelig drag-disco. Låten handler vistnok om onani av alle ting og jeg gleder meg til å se hvordan den fremføres. Og koret sier da visserlig Oh-nah-nee……som i en kortere versjon blir onani. Og sangen ender med: Vi skal se at det går…….hentydningens kunst kan de.

Etter nok en suppelåt slås det over på god gammeldags italiensk disco. Og ja låten fremføres på italiensk. Kanskje ikke så nyskapende akkurat, men litt eksotisk til svensk GP-låt å være.

Finalen avsluttes av Andreas Johnson som kom på en flott 3.plass i den svenske finalen i fjor. Mange ser på ham som en favoritt, men sorry dere får ha han for dere selv. Lurer på hva jeg skal finne på i denne tissepausen.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *