Svensk alt sammen

Etter nok en hyggelig kveld som dommer på Parodi Grand Prix (der forøvrig en jentetrio som sang Diggi-Loo-Diggi-Ley vant), tenkte jeg at jeg skulle høre på låtene i den tredje svenske delfinalen før jeg tok kvelden.

Midt oppe i all den typisk svenske schlagermusikken dukker det faktisk opp en indisk låt. Det blir riktignok sunget på svensk også, men dette er nok noe av det mest eksotiske som noen gang har blitt presentert i svensk Grand Prix-historie. Og særdeles original.

Og originalitet har det nok dessverre ikke vært overflod med i de tidligere svenske delfinalene i år. Men, denne delfinalen er et stort skritt fremover. Likevel er det ingen av låtene som gir meg den helt store vibrasjonen. Siste ut i denne finalen er Nanne som de fleste er enig i at ble frarøvet seieren i den svenske finalen i 2005.

Hun er definitivt ute etter revansj og det er det fullt mulig hun får. Men, jeg synes nå låten hun synger ikke er i nærheten av den kvaliteten hun har hatt på sine tidligere bidrag. Tror jeg kårer The Attic feat. Therese som min favoritt.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *