Party Party

Som president i Grand Prix klubben er det litt kjekt at jeg har noen
fordeler.

Det var jo tross alt jeg som fikk avtalen med arrangørene om å få kjøpt de beste billettene rett foran scenen. Og de dere ser hopper, spretter, vifter og jubler mest er høyst sannsynlig medlem av GP-klubben.

Som et lite privilegium var jeg så heldig å være VIP-gjest under sendingen og få lov til å være på etterpåfesten etterpå. Og siden jeg mener Grand Prix er et eneste stort party skulle det nå engang bare mangle.

Før finalen startet pratet jeg med Merethe Trøan, Charmed-jentene og Inger-Lise Rypdal. Fikk også sagt til Anita Thallaug at hennes fremføring av Vims fra 1966 er min absolutte favoritt og da reddet jeg dagen hennes.

Og jammenta fikk jeg spurt Åse Kleveland om hun vil stille på ett Grand Prix treff. Hva hun svarte får være en intern hemmelighet for oss GP-medlemmer.

Og så over til etterpåfesten. Sjelden har jeg vel vært med på en mere gøyal fest. Det startet allerede da jeg kom på den røde løpere. Plutselig hører jeg: «Og her kommer Grand Prix-klubben». På enden av den røde løperen stod samme dame som hadde intervjuet meg i Nitimen tidligere på dagen og jeg måtte gjennomføre ett intervju med henne før jeg slapp inn.

Vel inne på Hard Rock Cafe stod stemningen i taket. Og den ble ikke mindre ettersom de 4 gullfinalistene kom. De kom i omvendt resultatrekkefølge og måtte fremføre låten sin en gang til foran et entusiastisk publikum. Våre gode venner i Bobbysocks Hanne og Bettan fremførte naturligvis La Det
Swinge når de fikk sjansen til det.

Og sangerinne i Hazen fortalte meg at jeg hadde reddet hele hennes GP-opplevelse ved å skrive så mye positivt om hennes opptreden. Eller ble vi underholdt av heftige discolåter og gamle gode Grand Prix schlägers og fikk deilig fingermat og varme pølser som nattmat. En heftig natt og la meg si det sånn, Grand Prix er PARTY PARTY, det beviste denne festen til fulle. I morgen sier ryktene at jeg må stille på frokost-TV sammen med Guri Schancke. Vi trenger gjest til vårtreffet vårt i april og hun er definitivt førstevalget.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *